Bucurie mare pentru Cătălin Măruță. Mesajul transmis de Andra. „Minune”

Ioana Bucur 23.07.2022, 16:44

Momente pline de emoții și trăiri intense pentru cele două vedete PRO TV. Este clar bucurie mare în sufletul lui Cătălin Măruță, un soț și tată devotat. Mesajul transmis de Andra într-o zi așa importantă pentru familia lor a stârnit un val de reacții în rândul fanilor. Felicitările nu au întârziat să apară, postarea strângând peste 53 de mii de reacții în doar trei ore de la publicare.

Emoții mari pentru Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt două dintre cele mai cunoscute vedete PRO TV, fiind implicați în proiecte importante ale postului din Pache Protopopescu. Sunt căsătoriți de aproape 14 ani și sunt părinții simpaticilor Eva și David. De fapt, și cei doi copii ai cuplului sunt vedete în toată regula, dar în mediul online.

Fanii familiei savurează din plin fiecare apariție a prichindeilor în videoclipurile postate pe platformele de social media. Sunt hazlii, naturali, au mereu replicile pregătite, gata să fie servite la momentul potrivit și îi uimesc nu doar pe părinții lor, ci și pe fani.

Acest weekend a marcat un eveniment important în familia Măruță. Micuța Eva a împlinit vârsta de șapte ani, momentul fiind marcat și în mediul online. Mesajul emoționant publicat de Andra a stârnit un val de reacții din partea internauților, postarea strângând peste 56 de mii de like-uri și 16 mii de comentarii în doar trei ore.

„Șapte ani ce când te-am privit și te-am ținut prima oară în brațe. La mulți ani, Eva, minunea noastră! Te iubim!”, a scris Andra.

Eva a avut parte de o petrecere pe cinste, printre invitați fiind nimeni altul decât Dorian Popa.

Emoții mari și pentru celebrul tată. Și Cătălin Măruță i-a făcut o urare frumoasă fiicei sale în mediul online.

„La mulți ani, fetița mea cu suflet mare! Să fii mereu sănătoasă, cu inima plină de curaj, să te lupți pentru visurile tale! Te iubesc Eva”, a scris Cătălin Măruță.

Bucurie mare pentru Cătălin Măruță. Mesajul transmis de Andra. „Minune”

„Chiar este talentată”

Se pare că Eva îi va călca pe urme mamei sale. Andra a dezvăluit că fiica ei iubește muzica, dar că rămâne de văzut dacă își va transforma pasiunea în mod de viață.

„Eva e foarte atrasă de muzică şi dans şi a înţeles că pentru a deveni bună trebuie să exerseze mult, să înveţe, să persevereze. Chiar este talentată, dar numai de ea depinde dacă va urma acest drum sau va porni pe altul. Copiii îşi schimbă adesea obiectivele. Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru, ci doar vrem să se implice în activităţi, ca să afle cât de mult li se potriveşte”, a spus Andra despre fiica să într-un interviu pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...