Top 10 cele mai frumoase filme de dragoste. Le poți vedea acasă ori la cinema, alături de persoana iubită

Daria Petrescu 06.09.2020, 17:24
Top 10 cele mai frumoase filme de dragoste. Le poți vedea acasă ori la cinema, alături de persoana iubită

Un film de dragoste este binevenit după o zi agitată la muncă. Fie că îi urmărești în compania persoanei iubite sau a unui prieten, genul acesta de film îți poate aduce starea de relaxare de care ai nevoie la sfârșitul unei zile. Îl poți viziona relaxat în canapea sau poți merge la cinematograf. Iată mai jos, un top al celor mai vrumoase și vizionate filme de dragoste.

Topul filmelor pe care le-ați revedea în orice moment

Fie că vorbim de filme vechi sau noi, ele sunt încărcate de emoție și romantism sau gesturi mari dedicate dragostei. Nu puține sunt cazurile când în momentele grele, rostim replici din cele mai celebre filme de dragoste.

The Notebook

În The Notebook este vorba despre Allie Hamilton şi Noah Calhoun. Cei doi  s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Pentru că familia lui Noah nu este suficient de bogată și cunoscută, părinții fetei nu consimt legătura dintre ei. Din acest motiv, părinții lui Allie hotărăsc să se mute undeva câtmai departe de Noah.

Keith

Natalie are 17 ani ți își trăiește din plin viațam care pare că nu mai are nicio taină pentru ea. Asta, până intră în peisaj Keith Zetterstrom, un tânăr  de care fata se îndrăgostește nebunește. Ea face orice să îi intre în grații și să îi atragă atenția cumva, însă descoperă secrete întunecate, iar asta anunță un sfârșit tragic.

The Last Song

Ronnie, interpretată de Miley Cyrus, la primul ei rol  după Hannah Montana,  petrece câteva săptămâni alături de tatăl ei. Acesta este înstrăinat după divorţul părinţilor. Deşi viaţa lui Ronnie nu va fi uşoară în noua ei casă, aceasta se va îndrăgosti. Sfârșitul este unul neașteptat și emoționant.

A Walk to Remember- O iubire de neuitat

Landon Carter și amici săi sunt cei mai cool puști dintr-un liceu din Beaufort. Poartă haine scumpe, conduc cele mai tari mașini și intră în probleme care să le asigure o reputație de rebeli.

Jamie Sullivan e opusul lor. Este vorba despre fiica unui predicator, care poartă haine care îi ascund trupul și același pullover în fiecare zi. Povestea este cu adevărat ipresionantă, iar filmul merită văzut, în orice moment al zilei.

Remember Me- Amintește-ți de mine

Tragedia prin care trece Tyle, interpretat de Robert Pattinson este una care îi va schimba viața. Totul începe cu moartea fratelui său, peste care nu poate să treacă. Situația se schimbă când tânărul o întâlneşte pe Ally, şi ea marcată, dar cu totul altfel, de o tragedie.

Twilight- Amurg

Twilight este unul dintre cele mai apreciate filme și spune povestea Bellei. Ea se multă în orăşelul Forks pentru a locui cu tatăl ei. Dacă la început acomodarea în noua locuință și liceu I se pare destul de deprimantă, lucrurile se schimbă. Ea se îndrăgostește de Edward, un coleg de liceu care se dovedeşte a fi vampir.

One Day- O singură zi

Emma şi Dexter se întâlnesc prima dată în 1988 şi se îndrăgostesc. Ei decid că cea mai bună modalitate de a-şi păstra vii sentimentele este de a nu se vedea decât o singură zi pe an. Însă, după 20 de ani, lucrurile încep să se schimbe.

Inkheart- Inimă de cerneală

Inkheart- Inimă de cerneală este un film creat după celebra carte a scriitoarei Cornelia Funke. Filmul este o aventură fantastică ce îi poartă pe un tată și fiica lui prin lumi reale sau imaginare.

Stardust- Pulbere de stele

Acțiunea se desfășoară într-un mic sat.  Locuitorii sunt ori fiinţe umane, ori fiinţe de basm, deţinătoare ale unor puteri magice. Pentru că cele două lumi sunt separate de un zid, odata la 9 ani se întâmplă un lucru spectaculos. Lor le este permis să se reunească.

Restless- Suflet neliniștit

Filmul Restless- Suflet neliniștit prezintă povestea unei fete bolnave în stadiu terminal. Ea se îndrăgosteşte de un băiat fascinat de înmormântări. Totul ia o întorsătură neașteptată.

Urmăriți Impact.ro și pe