Toni Grecu a rămas cu urmări după ce s-a vindecat de Covid. Ce nu poate să facă liderul Divertis(Exclusiv)

Cristian Cojocaru 05.03.2021, 19:36
Toni Grecu a rămas cu urmări după ce s-a vindecat de Covid. Ce nu poate să facă liderul Divertis(Exclusiv)

A trecut aproape o lună de la externarea lui Toni Grecu din spital, însă a rămas cu urmări după boală. Deși acesta s-a vindecat de Covid-19, recuperarea pare să dureze mai mult decât se aștepta comediantul.

Toni Grecu pare să fi rămas cu urmări după boală

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru playtech.ro, actorul a povestit despre perioada de recuperare dar și despre boala cu care a avut de-a face. Toni Grecu mărturisește: ”Convalescenţa este lungă şi dificilă şi niciun medic din lumea asta nu te poate asigura că, în 15 sau 20 de zile de la ieşirea din spital, vei fi iar pe picioarele tale! Nici pomeneală! Ai de făcut exerciţii de respiraţie, kinoterapie, exerciţii fizice de uşoară intensitate”.

Componentul trupei Divertis recunoaște că îi este greu să urce acum și că trebuie să aibă răbdare cu propriu organism pentru a se reface complet.

“Sunt cât de cât în regulă, în sensul că mă mişc, că sunt independent. Dar, dacă e să mă pui să urc două etaje, am o problemă. Trebuie să înveţi să ai răbdare cu propriul corp, cu tine însuţi şi să faci acel mic efort care e benefic tonusului muscular, dar şi plămânilor tăi, deopotrivă, fiindcă ele au o legătură între ele. Fără răbdare nu faci mare lucru”, a declarat Toni Grecu pentru playtech.ro.

În ciuda greutăților prin care trece, Toni Grecu își păstrează optimismul și se bucură la maxim de viață
În ciuda greutăților prin care trece, Toni Grecu își păstrează optimismul și se bucură la maxim de viață

”Aceasta este cea mai nenorocită boală cu care te poţi confrunta în viaţă”

Actorul a fost internat în trei spitale după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19. Toni Grecu afirmă în cadrul aceluiași interviu că ”aceasta este cea mai nenorocită boală” din cauza simptomelor care pot apărea.

 ”Aceasta este cea mai nenorocită boală cu care te poţi confrunta în viaţă, simptomele fiind extrem de supărătoare, în formele sale grave şi foarte grave, dar şi contagioasă. Celor care mai cred şi azi că avem de-a face cu un fel de gripă, le spun doar atât: nici vorbă! Nu e deloc un alt fel de gripă.

E o boală câinească şi răutăcioasă cu organimsul uman. Dacă faci o formă uşoară, rămâi expus fiindcă nu faci şi anticorpi. Ca atare, nu ai o pavăză cu care să lupţi contra ameninţării bolii şi rămâi în continuare expus. Dacă faci o formă severă sau foarte severă treci prin tot felul de etape şi chinuri, inclusiv dormitul cu mască de oxigen pe faţă și luni bune de recuperare. Care vin la pachet cu anticorpii, dar între timp numai tu ştii prin ce ai trecut!”, mai spune acelaşi Toni Grecu.

Actorul în vârstă de 61 de ani, deși a trecut prin multe, mai ales din cauza afecțiunii, nu și-a pierdut optimismul. Toni Grecu se bucură în continuare de momentele de relaxare și de natură.

”Mă bucur de fiecare zi în care reuşesc să câştig un dram de putere în plus faţă de ziua anterioară, fiindcă asta îmi o oferă o satisfacţie până mai ieri nebănuită. Ies în aer liber doar în zilele frumoase, nu în cele călduroase sau cu ceaţă. În plus, adaug ceva din programele Netflix şi evită cu îndârjire programele de ştiri ale televiziunilor româneşti”, a conchis actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe