Tom Hanks a dat cărțile pe față! Dezvăluirile incredibile ale starului de la Hollywood, după ce s-a vindecat de COVID-19

Diana Radu 08.07.2020, 12:28
Tom Hanks a dat cărțile pe față! Dezvăluirile incredibile ale starului de la Hollywood, după ce s-a vindecat de COVID-19

Celebrul star de la Hollywood, Tom Hanks și soția acestuia, Rita Wilson au fost diagnosticați acum ceva timp cu coronavirus. Din fericire, cei doi s-au vindecat, iar acum actorul a făcut câtvea dezvăluiri incredibile.

Tom Hanks, dezvăluiri incredibile după ce s-a vindecat de coronavirus

Actorul american s-a arătat dezamăgit de măsurile pe care le-au adoptat autoritățile americane în lupta cu pandemia. În acest sens, Tom Hanks a făcut apel la solidaritate din partea americanilor și la purtarea măștii.

 „Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască (…) Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă – purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini”, a spus Hanks în primul său interviu televizat accordat de când a contractat noul coronavirus.

tom hanks, covid, declaratii
Tom Hanks și soția acestuia, Rita Wilson

Starul de la Hollywood, după ce a trecut prin probleme de sănătate cauzate de covid vrea să-i facă pe americani să conștientizeze pericolul la care se expun și pe care el l-a trăit pe pielea lui. Acesta atrage atenția că virusul este cât se poate de adevărat și nu ar trebui ignorat.

Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens (…) Dacă cineva vine cu argumente pentru a face cât mai puțin posibil, nu aș avea încredere să-i dau un permis de conducere. Atunci când conduci o mașină, trebuie să respecți limitele de viteză, trebuie să folosești semnalizarea, trebuie să eviți pietonii. Dacă nu poți face acele trei lucruri, nu ar trebui să conduci o mașină. Dacă nu poți să porți o mască, să te speli pe mâini și să respecți distanța socială, nu am niciun respect pentru tine. Nu-ți cred argumentele”, a mai spus Tom Hanks.

Tom Hanks a trebuit să stea în sital două săptămâni. Actorul a povestit că a trecut prin mari dureri și că era foarte obosit. Hanks a povestit cum, în spital fiind, încerca să facă puțin sport, ca să se mențină în formă. A descoperit, însă, că simple exerciții de stretching erau de natură să-l pună, literalmente, la pământ.

Urmăriți Impact.ro și pe