Cum arată Tom Hanks și soția lui, după ce au fost diagnosticați cu COVID-19. Imaginea i-a cutremurat pe mulți

Redacția IMPACT / 13.03.2020, 17:33
Cum arată Tom Hanks și soția lui, după ce au fost diagnosticați cu COVID-19. Imaginea i-a cutremurat pe mulți

Vestea că Tom Hanks a fost diagnosticat cu COVID-19 i-a șocat pe mulți dintre fanii actorului de la Hollywood. Atât el, cât și Rita Wilson, soția acestuia, au devenit cei mai noi pacienți cu coronavirus. În acest sens, starul american a făcut și un anunț neașteptat, pe rețelele sociale.

Cum arată Tom Hanks și soția lui, după ce au fost diagnosticați cu COVID-19

Tom Hanks şi partenera lui de viață, Rita Wilson, s-au molipsit de coronavirus. Vedeta americană a publicat un mesaj pe contul oficial de Twitter, prin care le-a transmis fanilor cum se simte. De asemenea, cele câteva rânduri despre starea generală a lui și a soției au fost însoțite de o imagine cu cei doi soți celebri. Mulți au remarcat rapid că Rita Wilson pare să arate ceva mai bine, față de renumitul actor, afectat de curând de boală.

Cum arată Tom Hanks și soția lui, după ce au fost diagnosticați cu COVID-19. Imaginea i-a cutremurat pe mulți
Tom Hanks a postat o imagine pe contul său de Twitter (în stânga), după ce el și soția lui au fost diagnosticați cu coronavirus

Imaginea i-a cutremurat pe mulți

Tom Hanks a declarat că se află în stare de carantină, la Gold Coast, situată în Australia, pe coastra de est. Totodată, atât el cât și soția lui, Rita Wilson au fost diagnosticați cu coronavirus. Starul american a mărturisit că a fost testat pozitiv, dar și că ia lucrurile ca atare, fără să se panicheze. Fanii acestuia, însă, i-au lăsat numeroase comentarii prin care au subliniat că ar avea nevoie de mai multă atenție medicală și poate de odihnă la pat.

”Avem COVID-19 şi suntem izolaţi ca să nu o răspândim. Sunt unii cărora le-ar putea provoca o boală foarte serioasă. Luăm lucrurile pe rând. Sunt lucruri pe care le putem face cu toţii pentru a trece prin asta urmând sfaturile experţilor şi având grijă de noi şi de ceilalţi, aşa-i? Nu uitați, în ciuda tuturor evenimentelor actuale, în baseball nu se plânge”, a fost mesajul actorului Tom Hanks, pe Twitter. Acesta a făcut o referire și la o replică celebră din filmul ”A League of Their Own”, lansat în 1992.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI