Ținuta decoltată în care Loredana Groza s-a îmbrăcat de ziua ei. Vedeta a împlinit 53 de ani

Corina Oprea 12.06.2023, 18:19

Loredana Groza a împlinit 53 de ani! Vedeta a avut parte de o distracție de zile mari cu această ocazie importantă. La eveniment au luat parte toți prietenii ei, alături de care a stat până dimineața! Iată imaginile de la extravaganta petrecere, precum și cu ținuta sărbătoritei, care a atras toate privirile celor din jur.

Loredana Groza, petrecere de pomină la 53 de ani

Loredana Groza a împlinit 53 de ani, dar nu își arată deloc vârsta! Demonstrează că anii ei sunt doar un număr, pentru că este plină de viață, pusă pe distracție și mereu zâmbitoare. Artista a petrecut alături de prieteni într-un club de fițe din București și a avut parte de o aniversare pe care sigur nu o va uita niciodată.

Așa cum ne-a obișnuit, ne-a ținut la curent și a publicat imagini de la petrecerea impresionantă. Vedeta ne-a bucurat privirile cu look-ul său extravagant, care i-a surprins și pe cei aflați la locul cu pricina. Artista a optat pentru o ținută simplă, comodă, dar foarte sexy, care i-a pus în valoare decolteul extrem de generos.

Din imaginile publicate chiar de ea pe rețelele de socializare, reiese că s-a distrat de minune alături de prietenii ei. La petrecere au participat nume mari, artiști de seamă, care au petrecut alături de Lori într-un club de fițe.

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Loredana Groza

Loredana este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului, care se bucură de un succes formidabil în plan profesional. Muzica este marea ei iubire și a bifat reușite mari în acest domeniu, dar se pare că a fost pe punctul de a avea cu totul altă meserie. Aceasta era foarte bună la școală și putea să activeze și în altă ramură.

Tatăl său a fost cel care a dezvăluit că artista ar fi putut avea cu totul altă meserie. Dacă își asculta mama, care visa să o vadă la birou, cântăreața ar fi fost astăzi… contabilă. Vasile Groza a dat-o de gol pe fiica ei și a dezvăluit că soția sa și-ar fi dorit ca Lori să face ASE-ul.

„Nevastă-mea a vrut ca ea să facă ASE-ul, să se facă contabilă. Are acum atâtea filme, peste 300 de piese, care rămân în zestrea muzicală. Piesele ei au conținut, ea nu pune orice conținut în text. Noi am făcut acum două săptămâni un text despre iubire, m-a pus să schimb”, a declarat Vasile Groza.

Urmăriți Impact.ro și pe