Theo Rose și Anghel Damian se vor căsători. Detaliul pe care l-au observat toți fanii, condiție clară în biserică

Ana-Maria Tudor 28.08.2023, 14:44
Theo Rose și Anghel Damian se vor căsători. Detaliul pe care l-au observat toți fanii, condiție clară în biserică

În data de 27 august, Theo Rose și partenerul său de viață, Anghel Damian, au avut onoarea de a fi nași la cununia uneia dintre cele mai apropiate prietene ale artistei. Iată cum au putut face asta având în considerare faptul că cei doi nu sunt căsătoriți.

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași

Celebrul cuplu a avut onoarea de a fi nași la cununia unei apropiate prietene de-a artistei. Chiar dacă nu au formalizat încă căsătoria, există o excepție recunoscută de Biserica Ortodoxă pentru cei care doresc să îndeplinească acest rol important într-o cununie.

Vestea a fost oferită chiar de Theo Rose într-un scurt videoclip postat pe contul său de Tik-Tok. În imaginile respective, putem vedea momentul în care artista se află în biserică, iar cu mândrie întinde mâna pentru a-i fi sărutată de către proaspăta ei fină, respectând astfel un ritual specific creștin ortodox.

Citește și: Theo Rose, într-o rochie cu decolteu amețitor. ‘Mama Dragonilor’ i-a înnebunit pe fani: ‘Să mă țineți minte și așa’

Cântăreața a fost asaltată de mesaje

Theo Rose a fost inundată de mesaje, fanii, mereu dornici să afle cât mai multe noutăți, n-au putut rezista și au început să o bombardeze cu întrebări pe proaspăta mămică.

„Tu ești căsătorită religios, de ești nașă?”

„Theo e căsătorită? Ca să fii naș de cununie nu trebuie să fii căsătorită?”

Pentru a clarifica lucrurile pentru admiratorii săi, artista a împărtășit următorul mesaj pe contul său de Instagram:

„…Cu toate acestea, nașii de cununie pot fi și necăsătoriți, doar în anumite condiții. Acest lucru este posibil cu o dispensă de la preot și cu condiția ca nașii să se cunune religios în următorul an.”

Vezi și: Denis Hanganu o așteaptă pe Theo Rose cât mai repede, la filmările de la PRO TV. De ce nu îi urmează încă exemplul colegei lui de platou VIDEO EXCLUSIV

Atât cântăreața, cât și actorul, nu sunt căsătoriți, fapt care în mod normal i-ar fi împiedicat să devină nași în cadrul unei ceremonii bisericești. Cu toate acestea, probabil că au obținut o aprobare specială, ceea ce a permis desfășurarea evenimentului conform dorințelor lor.

După ceremonia religioasă, mirii și nașii au continuat sărbătoarea la locația aleasă pentru petrecere, unde atmosfera a fost animată de prestația artistică a Elenei Gheorghe.

Din vara anului 2022, Theo Rose și Anghel Damian au format unul dintre cele mai remarcabile și apreciate cupluri din România. Evoluția relației lor a fost una surprinzător de rapidă și, într-un timp foarte scurt, au făcut public faptul că urmează să devină părinți. Această progresie neașteptată a relației lor a fost o surpriză pentru mulți, dar cei doi par extrem de fericiți împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe