Theo Rose, bârfită de față cu iubitul său, în mall. Ce a aflat despre relația ei de la un grup de trecători. Vedeta s-a răzbunat la final

Badea Violeta, Mihai Ianoși 28.01.2023, 19:43

Theo Rose radiază de fericire de când este cu Anghel Damian, bărbatul care a cucerit-o total și care o va face mămică pentru prima oară. Relația lor a evoluat foarte repede și a fost intens mediatizată, așa că a devenit subiect de discuție pentru români. Iată ce a aflat întâmplător artista despre povestea ei de iubire de la un grup de trecători!

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, subiect de discuție pentru români

De anul trecut, Theo Rose se iubește cu Anghel Damian. Vestea că cei doi au o relație a picat ca un trăsnet pentru români, ținând cont că solista și regizorul serialului românesc „Clanul” erau implicați în alte relații.

Celebra artistă forma un cuplu cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, de cinci ani de zile, în timp ce actualul său partener de viață era într-o relație de nouă ani cu scenarista Lia Bugnar.

Cu toate că a trecut ceva timp de când cei doi și-au oficializat relația, românii par că încă nu s-au acomodat cu ideea că Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună.

Zilele acestea, solista și regizorul au mers la filmul „Taximetriști” și, după ce au ieșit din sala de cinema, au auzit trei persoane, care vorbeau despre ei.

„O să am toată viața mea o amintire legată de filmul ăsta. Am fost cu Anghel, eram bucuroși, că a fost filmul bun, că am râș o grămadă. În Băneasa, sunt panourile alea pe care rulează reclama mea și treci pe lângă mai multe panouri d-alea unde apar eu. În fața mea, un grup de trei oameni, o doamnă cu doi domni, trecuți de 45. Ea cu o geantă scumpă, și ei îmbrăcați așa… Unul chelios.

Ăla mai chelios s-a uitat mai insistent la panoul ăla și am zis să fiu atentă, că sigur zice ceva. Mergeam în spatele lor, la distanță de vreun metru, dar eram atentă că sigur începea discuția despre mine. Omul a întrebat politicos: „Cine e fata asta?” A început ea: „Asta? Stai că îți spun eu cine e asta”.

A început, mi-a luat toată viața la rând. Zicea de Anghel: „Ăsta cu care e acuma e regizor. Ea joacă în „Clanul”, e la „Vocea României”, ea e cu regizorul acum. Regizorul a fost cu cineva mai în vârstă decât el”. Știi cum spunea? De parcă ei nu i-ar fi plăcut să aibă un gagic mai tânăr. După m-a luat: „Înainte, știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.

Citește și Theo Rose a ales numele bebelușului său. Ce semnificație specială va avea prenumele micuțului!

Anghel Damian si Theo Rose
Anghel Damian si Theo Rose

„Râdeam în spatele lor”

După ce a auzit că e bârfită, Theo Rose a luat atitudine. Vedeta a așteptat să ajungă în dreptul lor celor trei persoane și le-a salutat, vrând să le arate că a auzit toată discuția.

„Râdeam în spatele lor și omul ăla făcea: „Aoleu!”, făcea urât, să vomite și alta nu. Anghel nu prea înțelegea, că nu prea aude bine și eu nu puteam să îi traduc chiar în timp real, că trebuia să citesc pe buzele lor acolo.

Eram pe scările rulante. Într-un minut jumătate femeia aia a zis tot ce a citit în presă de mine. Nu-i place, dar a stat să vadă tot ce fac. Eh, și nenicul ăla făcea ca toate alea.

Am coborât, am așteptat să ajungem așa în dreptul lor și le-am zis și eu: „Bună seara! Vă salutăm!”. Am plecat. Așa, nu că a zis, că e treaba ei ce părere are, dar să se simtă prost.

(…) Câteodată, am impresia că mi le trimite Dumnezeu ca să mă testeze, să facă ce fac. „Dai în cap, sau ce faci?” Uite, Doamne, că nu dau în cap”, a mai spus cântăreața.

Citește și Imagini adorabile cu Theo Rose însărcinată în cinci luni. Și-a expus burtica de gravidă într-o rochie mulată. Foto!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...