Imagini adorabile cu Theo Rose însărcinată în cinci luni. Și-a expus burtica de gravidă într-o rochie mulată. Foto

Anca Manolica 24.01.2023, 13:39

Imagini adorabile cu Theo Rose însărcinată în cinci luni. Îndrăgita artistă nu se mai ascunde și nimic, ba chiar este încântată să le arate și să le vorbească fanilor ei despre tot ceea ce face în această perioadă minunată prin care trece. Recent, ea și-a expus burtica de gravidă într-o rochie mulată, care a stârnit multe reacții pozitive.

Theo Rose și-a arătat burtica de gravidă

Atunci când vine vorba despre relația pe care o are cu Anghel Damian, artista preferă să fie cât se poate de discretă. Cu toate acestea, nu la fel de mult se ferește și în cazul sarcinii, afișând ori de câte ori are ocazia burtica de gravidă pe la evenimente. Perioada prin care trece este una cu adevărat specială, astfel că jurata de la Vocea României simte să le împărtășească fanilor săi cum este viața de viitoare mămică.

Cu toate că mai are câteva luni până când va naște, Theo Rose nu și-a întrerupt activitatea artistică. Ea continuă să meargă și să cânte la evenimente, semn că se simte în stare, în ciuda faptului că sarcina înaintează.

Theo Rose
Theo Rose

Cum s-a afișat la un eveniment

Așa s-a întâmplat și recent, când a luat parte la o petrecere privată și a făcut o atmosferă pe cinste. În mediul online au apărut apoi o mulțime de clipuri cu vedeta, în care aceasta își etalează mândră burtica de gravidă. Vezi imagini în Galeria FOTO.

Totodată, zilele acestea, ea l-a făcut o altă surpriză fanilor și le-a arătat câteva cadre din culisele unui shooting foto. Artista a recunoscut că îi este ceva mai greu acum să se descurce la filmări, de când sarcina a evoluat:

„Zilele de filmare au devenit greu de răbdat. Orele petrecute la machiaj și păr, care înainte erau printre puținele momente de relaxare pe care mi le permiteam, sunt doar prilej pentru a-mi lăsa gândurile și grijile să umble prin mine.

Să stau pe tocuri o zi întreagă nu a fost plăcut niciodată. Să port rochii superbe mi-a plăcut mereu, deși nu sunt cea mai delicată prezență pe care ați putea-o urmări. În perioada asta până și rochiile au devenit ușor incomode, pentru că niciodată pe timpul sarcinii socoteala de la probe nu se potrivește cu cea de la shooting.”, le-a dezvăluit Theo Rose fanilor săi din mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...