The Sun a aflat ce slujbă poate avea Boris Becker în închisoare. Novak Djokovic, mesaj emoționant pentru fostul elev al lui Ion Țiriac

Sorin Barbu 02.05.2022, 12:35
The Sun a aflat ce slujbă poate avea Boris Becker în închisoare. Novak Djokovic, mesaj emoționant pentru fostul elev al lui Ion Țiriac

Jurnaliștii de la The Sun „încearcă să-i găsească o slujbă” lui Boris Becker în închisoare, în speranța că celebrul campion de tenis va trece mai ușor peste perioada de detenție. Au aflat astel că fostul câștigător de la Wimbledon poate fi instructor de fitness, un loc de muncă aflat la mare căutare în închisori.

Boris Becker, sfătuit să lucreze în închisoare

Boris Becker a lucrat ani buni cu Ion Țiriac, dar pare că nu a învățat nimic din abilitatea managerială a omului de afaceri din România. Multe dintre proiectele sale nu i-au adus profit, iar acum a ajuns și la închisoare după ce a ascuns bunuri și împrumuturi de peste 2,5 milioane de lire sterline, în încercarea de a nu-și plăti datoriile.

Fostul campion german are 54 de ani și a fost închis la HMP Wandsworth, o închisoare aflată la doar trei kilometri de terenul central de la Wimbledon, unde, ce ironie!, a câștigat trei trofee.

Boris Becker are de ispășit o pedeapsă de doi ani și jumătate, care s-ar putea reduce la jumătate pentru bună purtare. Ar putea chiar să iasă din închisoare după zece luni, dar să fie obligat să poarte un dispozitiv electronic de urmărire.

Boris Becker risca ani grei de inchisoare. Legenda tenisului, cu 24 de capete de acuzare, a fost gasit vinovat

Jurnaliștii englezi au încercat să afle ar putea să treacă mai ușor peste perioada de detenție și l-au sfătuit să-și găsească de lucru. Un fost guvernator al închisorii a declarat că marele campion ar putea fi instructor fitness. „Sălile de sport sunt foarte populare în închisori, este un loc de muncă pe care mulţi deţinuţi şi-l doresc”, a declarat Jerry Petherick pentru The Sun.

Novak Djokovic, mesaj pentru Boris Becker

Vestea că Boris Becker a ajuns în închisoare l-a întristat pe Novak Djokovic. Numărul unu mondial i-a transmis un mesaj de încurajare.

„Mă doare sufletul pentru el. Este un prieten, prieten de mult timp, m-a antrenat trei-patru ani, este o persoană pe care o consider apropiată şi a contribuit mult la succesul carierei mele.

Nu voi intra în detaliile verdictului, pentru că nu sunt în poziţia de a face asta, dar ca prieten sunt foarte trist pentru el. Nu prea sunt multe de spus. Nu ştiu cum vor sta lucrurile pentru el. Doar mă rog pentru el”, a declarat Novak Djokovic pentru Sky Sports.

Boris Becker a câștigat 49 de titluri în cei 16 ani de carieră.

Urmăriți Impact.ro și pe