Thalia arată demenţial la 50 de ani. Fanii vedetei, uluiţi de cea mai recentă apariţie

Ioana Bucur 19.01.2022, 11:13

Vârsta e doar un număr, iar celebra actriță de telenovele o dovedește din plin. Thalia arată demențial la 50 de ani și nu ezită să își etaleze trupul parcă sculptat pe platformele de social media. Cea mai recentă apariție a sa i-a lăsat fanii fără cuvinte. Vedeta a explicat că, deși schimbarea a fost mereu prezentă în viața sa, există un singur lucru de la care nu s-a abătut niciodată. Să fie acesta secretul tinereții ei?

Thalia, mai fericită ca oricând

Ce contează vârsta când ești una dintre cele mai frumoase și celebre femei din lume? Supranumită „Regina telenovelelor, Thalia arată senzațional la 50 de ani. Vedeta își surprinde cei peste 21 de milioane de urmăritori de pe Facebook și cei aproape 19 milioane de pe Instagram cu fiecare fotografie nouă publicată. Pentru ea, timpul parcă a stat în loc, mereu zâmbitoare și la fel de frumoasă ca în perioada în care câștiga și inimile românilor cu rolurile sale.

Actrița a împlinit vârsta de 50 de ani în vara anului 2021 și a celebrat momentul îmbrăcată într-un body colorat ce lăsa la vedere picioarele fără cusur.

„La mulți ani, mie! 50. Așa îmi trăiesc viața, fără să țin cont de experiențele nefericite, ci învățând din ele. Fără să țin cont de oamenii care m-au rănit, ci prețuind oamenii care mă iubesc”, a scris Thalia pe Instagram, în dreptul fotografiilor.

Tot atunci, Thalia a ținut să transmită că își trăiește viața așa cum vrea și se simte mai liberă ca niciodată.

„Fără să țin cont de valoarea socială sau economică a oamenilor, ci de senzația de pace, bucurie și iubire pe care o simt în prezența lor. Indiferent de vârsta sau greutatea mea, deoarece corpul meu nu este altceva decât un vehicul pe care îl conduce sufletul meu.

Fără să țin cont de resentimente, invidii sau furie, deoarece, atunci când le simți și te agăți de ele, îți știrbești calitatea vieții.

Fără să țin cont de vremurile în care am căzut, ci de cele în care m-am ridicat. Realitatea este că viața ta este făcută pentru a fi trăită ținând cont că cel mai minunat și important lucru dintre toate… este IUBIREA.

Mulțumesc Domnului, pentru că m-a purtat în mâinile sale. Mulțumesc mamei și tatălui meu, pentru că m-au adus aici, pentru toată dragostea lor, toate baloanele și prăjiturile din copilăria mea. Mulțumesc familiei și prietenilor mei, pentru dragostea și compania lor”, a încheiat artista.

Thalia arată demenţial la 50 de ani

„Schimbarea a fost o constantă în viața mea”

Câteva luni mai târziu, artista uimea din nou cu o serie de imagini senzaționale. Ea a fost protagonista unui pictorial spectaculos pentru revista „Allure”. Cu părul dat pe spate, îmbrăcată într-un sacou negru sub care avea o rochie stil body mulată pe corp, „Regina telenevelelor” a dovedit, din nou, că este într-o formă de admirat.

„Schimbarea a fost o constantă în viața mea, dar există lucruri care nu se schimbă niciodată, precum disciplina mea cu îngrijirea pielii, pasiunea pentru muzică și dragostea pe care o am pentru fanii mei”, a scris actrița.

Thalia este căsătorită de 21 de ani cu magnatul Tommy Mottola, în vârstă de aproape 72 de ani. Ei au împreună o fiică, Sabrina Sakaë Mottola Sodi, în vârstă de 13 ani, și un fiu, Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de nouă ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...