Terasa unde Dan Bitman a cântat sâmbătă seara, amendată cu 22.000 de lei. Însă nu spectacolul improvizat a fost de vină

Stan Filon 02.11.2020, 20:47
Terasa unde Dan Bitman a cântat sâmbătă seara, amendată cu 22.000 de lei. Însă nu spectacolul improvizat a fost de vină

Dan Bittman s-a relaxat sâmbătă seara la o terasă din București, unde a pus mâna pe microfon și a interpretat îndrăgita sa melodie ”Ți-am dat un inel”. Totul a fost spontan, iar oamenii prezenți acolo s-au distrat și bucurat de mini-spectacolul oferit de celebrul cântăreț. Conducerea terasei s-a întristat subit însă, când oamenii legii și-au făcut apariția și au aplicat o amendă usturătoare.

Amendă consistentă pentru conducerea terasei unde a cântat Dan Bittman

Dan Bittman a atras toate privirile în ultima perioadă, după ce a contestat măsurile anti-covid și a spus că ”mai bine moare de covid, decât să trăiască în asemenea condiții degradante”. A stârnit adevărate controverse, iar mediul online parcă a luat foc. Internauții sau împărțit imediat în două tabere: pro și contra.

Între timp, Dan Bittman a continuat să-și trăiască viața așa cum îi place, așa că s-a văzut cu mai mulți prieteni la o terasă din parcul Herăstrău. Pentru că îi era dor să țină microfonul în mână, să cânte, nu a putut refuza invitația prietenilor de a interpreta una din celebrele lui piese, ”Ți-am dat un inel”. Informația a fost confirmată pentru Click! de reprezentanții terasei, după ce în spațiul public au apărut filmulețe cu Bittman, cântând și distrându-se în incinta respectivă.

Oamenii legii au descoperit activități comerciale ilicite

”Este clientul și prietenul nostru, iar sâmbătă seara a fost aici, la masă. Bandul nostru l-a rugat să cânte o melodie alături de ei, iar Dan s-a ridicat și a cântat. A fost ceva scurt și spontan, nimic organizat”, au declarat reprezentanții localului pentru sursa citată. În imagini se vede cum artistul cântă alături de instrumentiști, luat de după umeri de Joshua Castellano, proprietarul restaurantului. Filmulețul de câteva secunde a fost postat pe pagina de Instagram a terasei IT Cucina.

Chiar dacă seara părea una de neuitat, oamenii legii și-au făcut apariția și au aplicat o amendă ustutoare conducerii terasei respective. Aceștia au de pătit suma de 22.000 de lei pentru ”activități comerciale ilicite”. ”Referitor la prezența artistului Dan Bittman, la momentul verificărilor, acesta nu avea reprezentație în locația respectivă”, au precizat oamenii legii.

Dan Bittman ăși vede în continuare de viață, dar ține cont de restricțiile impuse de autorități pentru stoparea răspândirii coronavirusului. ”Am purtat mască până sus la terasă și a fost ok. Mesajul de pe Facebook nu era un îndemn la revoltă. Eu continui să-mi duc viața normal, respectând regulile, însă mi se par absurde. E o părere pur personală, nu rog pe nimeni să mă creadă sau să-mi urmeze exemplul”, declara Dan Bittman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI