Gestul lui Ionuț Negoiță de a dona 100.000 de euro a produs stupoare în vestiarul lui Dinamo. Ce-i reproșează jucătorii

Marian Cărăvan 31.03.2020, 09:42
Gestul lui Ionuț Negoiță de a dona 100.000 de euro a produs stupoare în vestiarul lui Dinamo. Ce-i reproșează jucătorii

Vestea că Ionuț Negoiță a donat 100.000 de euro în urma unui teledon organizat zilele trecute a produs stupoare în vestiarul lui Dinamo. Pe de o parte, aceștia apreciază gestul, pe de altă parte îi bat obrazul acționarului că ei sunt cu salariile neplătite de câteva luni.

Gestul lui Ionuț Negoiță de a dona 100.000 de euro a produs stupoare în vestiarul lui Dinamo. Ce-i reproșează jucătorii

Ionuț Negoiță s-a alăturat eforturilor generale de combatere a virusului COVID-19 și a donat o sumă importantă pentru cumpărarea aparaturii necesare spitalelor. Căpitanul echipei Dinamo, Ante Puljici, i-a atras atenția lui Ionuț Negoiță asupra salariilor restante, a amenințat că pleacă, temporar, de la echipă pe perioada șomajului tehnic și se simte deprimat în București, departe de familie. Fotbalistul stă într-un complex rezidențial, în zona de nord a Bucureștiului.

„Nu vreau să fiu egoist, sunt oameni care au nevoie mai multă de bani decât mine, decât noi la echipă, acum. E o treabă frumoasă! Pe de altă parte, nu e confortabil, să vezi că tu nu ai salariile plătite la timp de 3-4-8 luni… Nu zic să ne dea nouă banii ăia, înțeleg că e o cauză nobilă, nimeni n-o să spună: „Dă-mi banii!”, toți acceptă întârzierile. Dar să-și aducă aminte și de Dinamo!

Mă mai uit la filme sau la vreo emisiune TV, mai mănânc ceva, dar nu mai are nimic gust. Ce să faci într-un apartament, închis? Am familie, am copii pe care nu i-am mai văzut, vreau să-i țin în brațe, nu să mă uit la filme și la emisiuni, dacă nu pot munci”, a declarat fundașul lui Dinamo pentru GSP.

Ante Puljici

Salarii diminuate cât durează pandemia

Dinamoviștii vor fi informați în cel mai scurt de către șefii grupării că vor încasa doar 2.380 de lei pe lună atât timp cât durează pauza cauzată de pandemia de coronavirus.
În această situație, mai mulți străini vor să părăsească Bucureștiul de urgență! Așteaptă doar documentele oficiale din partea clubului Dinamo.
Conform GSP, din sezonul viitor se vor tăia salariile drastic, astfel că din vară bugetul lunar al remunerațiilor să fie înjumătățit, de la 150.000 de euro la 75.000 de euro.

Cu soția și copiii aflați în Croația, Ante Puljici se macină încontinuu. „Chestia asta mă ucide în interior. Fiecare zi pe care o petrec aici e tot mai apăsătoare. Ce fac, mai stau aici două luni, că poate trece? Dacă erau și ei la București, cu mine, mi-era mai simplu. Nu e chestia că va mai dura una, două săptămâni, aș putea să mai rezist, dar starea asta de incertitudine mai poate dura luni bune. M-am săturat și de laptopul ăsta, l-am înnebunit, îl deschid, mă uit la el, știri… Există prea mult timp liber și degeaba! Nu sunt obișnuit cu așa ceva, mă face să fiu nervos. Mă gândesc: „Ce fac ai mei, cum le este, dacă au nevoie de mine, iar eu stau aici”, a mai spus Ante Puljici.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe