Televiziunea unică din România care s-a relansat. A reînceput emisiunile în direct

Stan Filon 30.08.2023, 09:47
Televiziunea unică din România care s-a relansat. A reînceput emisiunile în direct

O televiziune unică în România tocmai ce s-a relansat. Vine cu emisiuni noi, iar telespectatorii care sunt interesați de sănătatea lor au ce vedea, deoarece aceasta este nișată pe acest domeniu, foarte important pentru toată lumea.

Televiziunea unică din România care s-a relansat

Vorbim despre Medika TV, singura televiziune medicală din România, care reia transmisiile de astăzi, de la ora 18.00. Postul face parte acum din grupul Clever, care deţine şi Prima TV şi Prima Sport. Emisiunea TV care deschide noul sezon Medika TV este cea prezentată de Simona Bălănescu, Doctor Medika, transmisă în direct.

Telespectatorii trebuie să știe că emisiunea Doctor Medika va fi difuzată de acum înainte în fiecare zi de luni până joi, de la ora 18.00, timp de două ore, în direct. Talkshow-ul îşi propune să aducă în platou „cei mai buni medici”. Citește și Radu Ștefan Bănică dă lovitura în televiziune. Fiul celebrului artist devine jurat într-o nouă emisiune de talente

Televiziunea unica din Romania care s-a relansat
Televiziunea unica din Romania care s-a relansat

Cei mai buni medici, invitați la Medika TV

”Astăzi, in prima parte a emisiunii, Simona Bălănescu şi invitata sa, dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, cu competenţe în apifitoterapie, vor discuta despre sănătatea ca stil de viaţă, despre ce se întâmplă cu speranţa de viaţă sănătoasă, precum şi ce ne poate îmbolnăvi grav şi prea devreme.

În a doua parte a emisiunii, gazda şi invitata sa, dr. Roxana Boanţă, medic primar chirurgie generală, cu supraspecializare în chirurgie endocrină cervicală, vor discuta despre afecţiunile tiroidei şi tehnici moderne în chirurgia glandei tiroide”, se arată în comunicatul transmis de Medika TV.

Tragedia de la Crevedia, dezbătută la Medika TV

Tot de astăzi începe şi Sistemul Medikal, emisiunea realizată şi prezentată de Eugenia Foarfecă, care este la debut pe Medika TV. Şi acest talk-show va fi în direct, de la ora 20.00, la ora 21.00. Prima ediţie va aborda subiectul momentului: tragedia de la Crevedia.

„Voi discuta despre situaţia pacienţilor care au suferit arsuri în urma exploziilor de la Crevedia. Deschid ediţia cu Alexandru Rafila, Ministrul Sănătăţii. Ne va da ultimele informaţii despre starea pacienţilor, dar şi despre stadiul centrelor de mari arşi de care este atât de mare nevoie în Romania”, a spus Eugenia Foarfecă.

„Dr. Bogdan Opriţa, coordonator UPU Smurd Bucureşti, purtător de cuvânt a Spitalului de Urgenţă Floreasca, va veni şi el cu noi informaţii. În platoul emisiunii vor fi prezenţi Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru, victimă a incendiului din clubul Colectiv din 2015 şi Ioana Stăncel, expert în politici de sănătătate publică. De asemenea, Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătăţii, va vorbi despre ce s-a întâmplat cu proiectele centrelor pentru mari arsi în timpul mandatului său”, se mai precizează în comunicatul transmis de Medika TV. Citește și Emisiunea care revine la Pro TV pentru al doilea sezon. S-a crezut inițial că nu va mai continua

Cine este Eugenia Foarfecă

Eugenia Foarfecă şi-a început cariera de jurnalist la Naţional TV, unde a lucrat ca redactor şi reporter timp de patru ani, apoi a intrat în echipa postului Prima TV, unde a lucrat ca reporter pe zona de sănătate mai mulţi ani şi unde în prezent este editor general al ştirilor Focus.

„În cadrul acestei emisiuni vor fi invitaţi decidenţi din sistemul de sănătate, reprezentanţi ai asociaţiilor de pacienţi, dar şi medici din diferite specialităţi. Emisiunea îşi propune să aducă în atenţie schimbările din sistemul de sănătate, deciziile care afectează pacienţii, legislaţia din domeniu, la zi, evenimentele majore din sistem şi impactul lor asupra sănătăţii românilor”, spune Eugenia Foarfecă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...