Tavi Clonda sare în apărarea Gabrielei Cristea după acuzațiile dure. Ce spune despre consumul de alcool: „Eu chiar m-am mai rugat de ea” (exclusiv)

Badea Violeta, Coteț Alexandru 31.05.2023, 17:33

Gabriela Cristea este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Totuşi, recent, aceasta s-a trezit în mijlocul unui scandal uriaş, fiind acuzată că s-ar fi prezentat la emisiune în stare de ebrietate. În urmă cu puțin timp însă, Tavi Clonda a sărit în apărarea soției sale. Ce a spus artistul despre consumul de alcool!

Tavi Clonda o apără pe Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Mireasa – capriciile iubirii”, a început, de curând, filmările pentru un nou proiect, „Te iubesc de nu te vezi”. La finalul filmărilor însă, moderatoarea ar fi „sărbătorit în exces” lansarea noului show, conform contului de Instagram al „Viperelor Vesele”. Ulterior, aceasta ar fi intrat în direct, la Antena Stars, puţin ameţit de aburii alcoolului.

„Ieri, au început filmările pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces.

Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă – Capriciile Iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate”, a scris sursa citată.

Așa cum era de așteptat, postarea a creat multă valvă, așa că Tavi Clonda a simțit nevoia să intervină în acest scandal și să-i ia apărarea Gabrielei Cristea.

„Există oameni care ignoră munca lor, a vedetelor, de atâția ani. Cred că sunt destul de puțini, mai ales dintre oamenii care ne cunosc și ne urmăresc. Pe scurt, eu cred că puțini au halit gogoașa asta de știre”, a declarat artistul pentru Playtech Știri.

Citește și Gabriela Cristea, într-o stare de ebrietate avansată la TV? Cine lansează acuzațiile extrem de grave!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie fericita impreuna
Tavi Clonda si Gabriela Cristea

„Nimic din ceea ce s-a scris pe tema asta nu este adevărat”

Tavi Clonda susține că soția sa nu obișnuiește să consume alcool nici măcar atunci când este acasă. „Soția mea nici măcar când e la noi în curte nu servește nimic, fiindcă nu se distrează așa. E cu totul fals.

Nu am ce să zic, decât că ea e ok, fiindcă știe cine e…în ciuda acestei știri! Și eu sunt OK! Dar totuși te deranjează un pic când vezi astea, când apar astfel de lucruri, fiindcă asemenea știri erau mai de mult în arsenalul presei.

Țin minte vremurile în care presa, anumite publicații, ieșeau cu tot felul de știri false. Acum ne mirăm că mai țin astea sau că au venit sau că au revenit. Nici nu mai știm, fiindcă au fost cândva folosită toată tevatura asta. Dar oricum, e foarte clar că nimic din ceea ce s-a scris pe tema asta nu este adevărat!”, a spus artistul, potrivit sursei citate.

„Eu chiar m-am mai rugat de ea. I-am spus de mai multe ori să mai bea ceva cu mine, șă am și eu cu cine să dau noroc când sunt singur, dar nici pomeneală. Nu am partener la așa ceva, vă spun sincer!”, a mai adăugat soțul Gabrielei Cristea.

„E un pic deranjant că mai apar asemenea informații, dar, cei care ne urmăresc, cei care ne apreciază și ne cunosc deja știu despre ce e vorba. Mai ales pe ea. E vedetă, e mamă cu copii, cu familie! Suntem curați pe acest subiect. O fi deranjant pentru unii când te uiți și vezi că după o viață întreagă nu poți să scrii mai știu eu ce lucruri despre anumiți oameni. Nu e plăcut, nu e deloc plăcut”, a conchis artistul.

Citește și Tavi Clonda și Victoria, interviu inedit! Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă. ”Nu îmi pare rău că mă las pe ultimul loc!” VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...