VIDEO EXCLUSIV

Tavi Clonda și Victoria, interviu inedit! Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă. ”Nu îmi pare rău că mă las pe ultimul loc!” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 25.05.2023, 15:56

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor, au rezultat două fetițe minunate: Iris și Victoria. În ciuda timpului liber, limitat, pe care îl au, solistul și prezentatoarea sunt extrem de implicați atunci când vine vorba despre creșterea fetelor, astfel încearcă să petreacă cât mai mult timp cu cele două minunății ale lor. În exclusivitate pentru Impact.ro, avem un interviu inedit cu Tavi Clonda și fiicele sale.

Tavi Clonda, timp de calitate împreună cu fiicele sale

La lansarea filmului “Mica Sirenă”, Tavi Clonda și-a făcut apariția împreună cu cele două fiice ale sale, semn că este un tată implicat și devotat!

Solistul încearcă să își petreacă cât mai mult timp cu fiicele sale, mai ales, cât timp soția sa prezintă emisiunea “Mireasa, capriciile iubirii”, pe Antena 1. Așadar, Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă! Într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, Tavi Clonda și fiica sa, Victoria, ne-au spus cât de mult timp petrec împreună.

“M-am lăsat pe mine pe ultimul loc, recunosc asta și nu îmi e rușine să spun!”

Tavi Clonda este, fără doar și poate, un tătic model! Solistul încearcă să își petreacă cât mai mult timp alături de fiicele sale, însă recunoaște că s-a lăsat pe ultimul loc.

“Încerc să le fac pe plac fetelor, sunt foarte cuminți amândouă. Măcar pentru asta am muncit, pentru programul ușor flexibil. Chiar dacă, Gabriela este zilnic la emisiune, eu am programul mai flexibil și pot să îmi pun întâlnirile cât timp sunt fetele la scoală, respectiv, la grădiniță.

Așa am luptat toată viața, să fiu flexibil, să pot să îmi văd de mine și de familia mea. Încerc să fiu un tătic model, nu e ușor, se mai văd fire albe în cap, dar o fac cu drag.

E un efort fantastic, m-am lăsat pe mine pe ultimul loc, recunosc asta și nu îmi e rușine să spun, dar ușor ,ușor cresc fetele și îmi revin și eu cu muzica, pentru că fetele au început să crească.”, a declarat Tavi Clonda, în exlusivitate, pentru Impact.ro.

Citește și Cum vrea Tavi Clonda să ajungă milionar în euro. Soțul Gabrielei Cristea și-a dezvăluit planul. „Îți mai rămân bani, mai faci ceva cu ei” EXCLUSIV!

Cine le face toate poftele celor mici? Victoria, fiica cea mare, ne-a spus totul

Tavi și Gabriela au împreună două fetițe minunate. Iris și Victoria le-au adus bucurie în casă, iar toată atenția părinților se îndreaptă, bineînțeles, către cele mici. Victoria, fiica cea mare ne-a spus cu cine îi place cel mai mult să petreacă timpul, dar și cine îi face, deseori, pe plac!

Impact: Când e mami plecată la serviciu, îți este dor de ea?

Victoria: Da!

Impact: Cu cine iți place să stai mai mult? Cu mami, cu tati sau cu amândoi?

Victoria: Cu amândoi!

Impact: Și cine iți face cel mai mult pe plac?

Victoria: Tati!

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Gabriela Cristea, cele mai intime dezvăluiri despre Tavi Clonda. Locul neașteptat în care au făcut amor: „A fost frumos”!

Urmăriți Impact.ro și pe