Tatăl Simonei Halep rupe tăcerea privind acuzațiile de dopaj. Obiceiul sportivei, dezvăluit de Stere Halep

Ana Anitoiu 23.10.2022, 16:09
Tatăl Simonei Halep rupe tăcerea privind acuzațiile de dopaj. Obiceiul sportivei, dezvăluit de Stere Halep

Tatăl Simonei Halep a rupt tăcerea privind acuzațiile de dopaj. După prima sa reacție la acest scandal, Stere Halep a dezvăluit ce obicei are sportiva, care a fost suspendată provizoriu din tenis după ce a fost testată pozitiv cu substanța interzisă roxadustat.

Tatăl Simonei Halep, despre obiceiul campioanei

Stere Halep a transmis că el și fiica lui nu bănuiesc pe nimeni că i-ar fi făcut rău în mod intenționat, pentru că bănuiala este „cel mai mare păcat”. El a precizat că atunci când a spus că se simte trădată, Simona Halep s-a referit la faptul că se simte trădată de ceea ce se întâmplă, nu neapărat de cineva anume.

În plus, tatăl Simonei Halep a dezvăluit un obicei pe care îl are sportiva – acela de a nu bea apă decât din sticle sigilate. Stere Halep a precizat, totuși, că fiica lui a avut nevoie de unele medicamente.

„Nu e vinovată cu absolut nimic. Ea a luat (medicamente, n.r.) pentru glande, dar nu știm nimic. Cine să prescrie așa ceva? Simona nici n-are medic personal, n-a avut niciodată”, a declarat Stere Halep.

„Simona e curată. Peste 100% am încredere. Simona e corectă cu tot globul. Eu spun că speranțele (n.r. în a-și demonstra nevinovăția) sunt de 100%, dar specialiștii vor stabili. Nu cunosc, nu sunt medic, sunt un simplu tată și atât”, a mai spus, sâmbătă, tatăl sportivei.

Tatal Simonei Halep rupe tacerea privind acuzatiile de dopaj
Stere Halep si Simona Halep

Simona Halep, apărată de tatăl ei

În prima reacție la acuzația de dopaj adusă fiicei sale, Stere Halep a spus că acest lucru i se poate întâmpla oricărui sportiv, că sportiva este nevinovată și că Dumnezeu va scoate la lumină adevărul.

Stere Halep a adăugat că starea jucătoarei de tenis este foarte bună, pentru că în suflet este curată, astfel că nu are de ce să se teamă. Sportiva riscă o suspendare de patru ani în urma acuzației de dopaj ce i-a fost adusă. Campioana, care a câștigat turneele de Grand Slam de la Roland Garros, în 2018, și Wimbledon, în 2019, a anunțat că va lupta pentru a-și demonstra nevinovăția.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...