Tatăl Simonei Halep, în culmea fericirii. Stere Halep a uitat de necazuri și s-a distrat până dimineața

Beatrice Dumitru 22.05.2023, 20:42
Tatăl Simonei Halep, în culmea fericirii. Stere Halep a uitat de necazuri și s-a distrat până dimineața

Tătăl Simonei Halep a uitat de problemele pe care le are fiica sa din cauza scandalului de dopaj în care este implicată și s-a distrat la o petrecere până în zorii zilei. Stere Halep a făcut show alături de Gheorghe Hagi pe muzică machedonească.

Unde a petrecut Stere Halep

Echipa lui Gheorghe Hagi, Farul Constanța, a devenit campioana României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-2. După finalul partidei de la Ovidiu, s-a declanșat fiesta în vestiarul constănțenilor, care apoi a continuat la un restaurant de lux de la malul mării.

La meci a fost prezent și tatăl Simonei Halep, Stere Halep, care a intrat pe teren să se bucure pentru reușita echipei favorite. „Este o bucurie imensă, greu de explicat în cuvinte ce se poate întâmpla în sufletul unui sportiv. Campionii s-au născut în Constanța”, a spus tatăl fostului lider WTA. Acesta a uitat de problemele fiicei sale și a făcut show la petrecerea privată a campionilor, alături de prietenul său Gheorghe Hagi. S-a fotografiat cu „Regele” și cu trofeul și a dansat pe ritmuri machidonești până dimineața.

Tatăl Simonei Halep, în culmea fericirii. Stere Halep a uitat de necazuri și s-a distrat până dimineața
Gheorghe Hagi a câștigat titlul cu Farul Constanța. Sursa foto: Facebook

Simona Halep, nouă acuzație de dopaj

Simona Halep, 31 de ani, este suspendată din 22 octombrie 2022 după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open, iar acum înfruntă o acuzație diferită, a anunțat Agenția Internațională de Integritate a Tenisului. Mai exact, Simona Halep este acuzată pentru „o iregularitate în pașaportul biologic”, adică, valorile măsurate din sânge de-a lungul timpului au ieșit din parametrii normali ai sportivei din Constanța.

Mă simt neajutorată în fața unei astfel de hărțuiri și simt că vor să mă găsească vinovată de ceva ce nu am făcut niciodată. Încă o dată, toată viața mea am fost total împotriva oricărui tip de trișare, nu se aliniază cu valorile mele. Singurul lucru la care sper în acest moment este să am posibilitatea de a accesa în sfârșit judecători independenți și imparțiali într-un tribunal, care să-mi dea șansa să-mi dovedesc nevinovăția”, a spus Simona Halep după această nouă acuzație.

Cazul Simonei Halep este judecat de un tribunal independent, Sports Resolutions, de la Londra. Românca a jucat ultimul meci pe 29 august 2022, când a fost eliminată în primul tur de la US Open.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...