Meghan Markle a înfuriat iar britanicii. Aceștia consideră că a denigrat-o pe Prințesa Diana. Ce a purtat fosta ducesa de Sussex de a stârnit acest val de ură

Iancu Andreea 21.10.2020, 10:01
Meghan Markle a înfuriat iar britanicii. Aceștia consideră că a denigrat-o pe Prințesa Diana. Ce a purtat fosta ducesa de Sussex de a stârnit acest val de ură

Soția Prințului Harry a reușit să stârnească din nou furia britanicilor, după o apariție recentă. Se pare că Meghan Markle a făcut un gest care ar fi denigrat-o pe Prințesa Diana și care este în contradicție cu discursul umanitar al fostei Ducese de Sussex. Astfel, ținuta aleasă de către Meghan a ajuns să fie dezbătută dur.

Meghan Markle a stârnit reacții dure din partea britanicilor cu gestul său

Partenera de viață a Prințului Harry nu pare să reușească să creeze o legătură cu poporul pe care îl reprezintă prin alianță. Deși este o prezență plăcută, Meghan nu a ajuns la inima britanicilor, ba din contră, reușește să stârnească mereu valuri de critici. Cel mai recent, soția lui Harry a făcut un gest care le-a amintit tuturor de Prințesa Diana.

Se pare că britanicii au fost deranjați de faptul că Meghan Markle a purtat o parte dintre bijuteriile Prințesei Inimilor într-o apariție publică. Fosta ducesă și-a accesorizat ținuta cu două dintre bijuteriile de suflet ale Dianei. Astfel, într-o fotografie ce îi are ca protagoniști pe Prințul Harry și soția sa, Meghan a ales să poarte un ceas și un inel care au aparținut fostei sale soacre. Evident, acestea au fost primite moștenire de către Prințul Harry după moartea mamei sale.

Meghan Markle a fost fotografiată purtând două bijuterii care au aparținut Prințesei Diana foto - okmagazine.ro
Meghan Markle a fost fotografiată purtând două bijuterii care au aparținut Prințesei Diana
foto – okmagazine.ro

Cât valorează cele două bijuterii purtate de Meghan Markle

Bijuteriile care au aparținut Prințesei Diana au fost afișate de Meghan într-o fotografie alb-negru, în care foștii duci pozau pentru publicația Time. Îmbrăcată într-o ținută semnată de Alexander McQueen, în valoare de peste 2500 de dolari, soția Prințului Harry a ales drept accesorii o mulțime de bijuterii scumpe. Astfel, dincolo de inelul de logodnă primit de la soțul său, în valoare de 350.000 de dolari, Meghan a purtat și ceasul fostei soacre. Ceasul Cartier valorează 23.000 de dolari și i-a fost dăruit Dianei de către tatăl său, contele Spencer, la aniversarea de 21 de ani.

Pe lângă ceasul Dianei, specialiștii au observat în imagine și o altă bijuterie moștenită de Harry. Pe degetul mic al mâinii drepte, Meghan purta un inel Aquamarine. Această bijuterie se presupune că valorează 75.000 de lire sterline și este un inem de aur galben de 24 de carate.

De asemenea, ținuta a fost completată cu o brățară Cartier, în valoare și ea de 6.500 de dolari. Astfel, fanii regali au considerat că fosta Ducesă de Sussex a ales să dea dovadă de opulență, în ciuda discursului umanitar pe care îl promovează.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...