Tatăl fostului premier Mihai Tudose a murit. Acesta a fost diagnosticat cu COVID-19. Ce alte boli mai avea

Diana Radu / 13.07.2020, 13:06
Tatăl fostului premier Mihai Tudose a murit. Acesta a fost diagnosticat cu COVID-19. Ce alte boli mai avea

Tatăl fostului premier, Mihai Tudose s-a stins din viață în această dimineață la aproape 80 de ani. Constantin Tuduse a fost diagnosticat cu coronavirus, însă suferea și de alte boli. Informația a fost confirmată de către fostul premier.

Tatăl lui Mihai Tudose a murit, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Constantin Tudose a primit diagnosticul de infectare cu coronavirus de la medicul Dorin Giol, de la Serviciul Județean de Ambulanță, cel care l-a tratat pe tatăl fostului premier. Ulterior, după ce a intrat în contact cu acesta, medicul s-a testat și a decoperit că a luat și el virusul. Personalul medical de la Serviciul de Ambulanță de la Brăila se teme acum ca întregul locul să nu devină un focar de infecție de coronavirus.

„Tatăl fostului premier se află internat la Spitalul Militar al SRI Balotești. Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta la o formă severă a bolii”, a declarat o sursă de la Brăila pentru ziarul Libertatea joi.

mihai tudose, tata, deces, covid
Tatăl lui Mihai Tudose a murit, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Însă, luni dimineață Constantin Tudose s-a stins din viață la aproape 80 de ani. Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi depus miercuri, 15 iulie la capela din Cimitirul Sf. Constantin şi Elena din Brăila, la ora 11:00. De asemenea, înmormântarea și slujba de înhumare vor avea loc în aceeași zi, la ora 13:00, informează Libertatea.

Mihai Tudose declarat că tatăl său ar fi luat virusul „de la un vecin din Brăila”, după care a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, unde a rămas intubat până când nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În luna mai, fostul premier Mihai Tudose a criticat Guvernul Orban pentru că a întârziat să se alăture inițiativei Greciei, Bulgariei și Serbiei pentru coordonarea eliminării restricțiilor de circulație în contextul sezonului turistic estival: „România izolată. Cum își bate joc Guvernul de turism și de țările prietene”, a spus atunci fostul premier Mihai Tudose.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI