Tatăl Denisei Manelista refuză să o cunoască pe ”geamăna” de pe TikTok a fiicei moarte: ”Îmi creează o stare dureroasă”. Asemănarea fetelor a șocat Internetul EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 17.07.2023, 12:18

Pe 23 iulie, se împlinesc șase ani de la decesul Denisei Manelista. Dacă fanii ei își mai alină dorul cu filmulețele de pe TikTok, postate de o anume Mariana, care pare geamăna Denisei, tatăl cântăreței refuză să o cunoască personal pe tânăra care a șocat Internetul cu izbitoarea asemănare:

”E altcineva, nu fiica mea, chiar dacă seamănă foarte bine cu Denisa”, ne-a declarat Emilian Răducu, exclusiv pentru Impact.ro.

De ce refuză tatăl Denisei să o cunoască pe Mariana, sosia fiicei lui

Denisa Răducu sau Denisa Manelista, pe numele ei de scenă, a încetat din viață pe 23 iulie 2017, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular. Avea doar 27 de ani.

Deși se topește de dorul Denisei, iată că tatăl artistei refuză să o cunoască pe tânăra Mariana, care a șocat Internetul prin ireala asemănare fizică cu fiica lui.
Contactat de reporterii Impact.ro, Emilian Răducu ne-a declarat:

”Nu mă ocup cu Internetul, poate că acea fată seamănă cu Denisa, am mai auzit. Credeți-mă însă că sunt lucruri legate de fiica mea care îmi creează o stare dureroasă, vreau să trăiesc doar cu memoria ei, așa cum o știu eu, în amintirea mea. Nu sunt tentat să o văd pe fata aceasta, să o cunosc personal sau să o îmbrățișez. E altcineva, nu fiica mea, chiar dacă seamănă foarte bine cu Denisa”.

Citește și: Cu ce se ocupă în Spania sora Denisei Răducu, moștenitoarea averii de 500.000 de euro. Tatăl ei o laudă: „Nu e nimic rușinos” EXCLUSIV

Internauții sunt șocați de asemănarea fizică izbitoare

Mariana, tânăra care seamănă foarte bine cu Denisa Manelista, postează aproape zilnic, pe contul ei, marymariana34, de pe TikTok, filmulețe video, bucurându-se de popularitate, din partea internauților.


Iată ce mesaje i-au lăsat Marianei fanii Denisei:

”De ce nu treci pe la familia Denisei? Cu siguranță le-ai alina dorul de Denisa”,

”Semeni teribil cu Denisa, cântă manele și tu, poate faci carieră! Mult succes!”,

”Doamne, cât de mult semeni cu Denisa!!! Sunteți rude?”,

”Denisa a murit sau am avut halucinații în trecut? Totuși, seamănă foarte bine cu ea”.

Vezi și: Prin ce lucruri îngrozitoare a trecut Denisa Manelista din cauza bolii necruțătoare. A fost obligată să cânte chiar dacă se știa că mai are puțin de trăit (Exclusiv)

Sora Denisei Răducu a moștenit averea de peste 500.000 de euro a solistei

Denisa își cumpărase, din banii câștigați din muzică, un apartament de lux, în București, o mașină, iar în comuna natală, Ștefănești, începuse construcția unei vile.

După decesul artistei, toate aceste bunurile i-au revenit Adelinei, sora ei mai mare, stabilită în Spania:

”Apartamentul Denisei a rămas așa cum îl aranjase Denisa, pe gustul ei. Nu se închiriază, nu se înstrăinează. Mai merge sora ei, când vine în țară, mai aerisește, ea se ocupă de acea casă muncită de fiica mea. Iar, aici, în comună, a rămas căsuța pe care începuse să o înalțe, a mai investit Adelina, ca să o finalizeze, așa i-a îndeplinit marea dorință”, ne declara Emilian Răducu, într-un alt interviu.

Video:

Vezi aici video cu Mariana, sosia Denisei Manelista

https://www.tiktok.com/@marymariana34/video/7213387593118059782?embed_source=121352282%2C121351166%2C12133197

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...