Tatăl Andreei Esca a dezvăluit ce meserie ar fi trebuit să aibă, de fapt, prezentatoarea știrilor PRO TV. „Am fost supărat”

Iancu Andreea 19.05.2021, 16:14
Tatăl Andreei Esca a dezvăluit ce meserie ar fi trebuit să aibă, de fapt, prezentatoarea știrilor PRO TV. „Am fost supărat”

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale buletinelor de știri din România. Deși jurnalismul i s-a potrivit mănușă, prezentatoarea de la PRO TV ar fi trebuit să aibă o altă meserie. Cel care a făcut dezvăluirea este chiar tatăl Andreei Esca, acesta precizând totodată faptul că nu a privit cu ochi buni faptul că fiica sa a reușit să intre la o facultate specializată în jurnalism. Pe de altă parte, părintele știristei a recunoscut că nu a fost un părinte dur, permițându-i prezentatoarei să își trăiască viața.

Tatăl Andreei Esca a dezvăluit ce meserie ar fi trebuit să aibă prezentatoarea de la PRO TV

Atunci când spui Andreea Esca spui automat prezentatoarea Știrilor PRO TV. Figura știristei este automat asociată cu informațiile noi de la buletinele de seară. Deși postura de jurnalist îi este una care a dus-o pe culmile celebrității, fiind unul dintre profesioniștii din televiziunea din România, puțini cunosc faptul că vedeta ar fi trebuit să lucreze într-un cu totul alt domeniu. Tatăl Andreei Esca este cel care a dezvăluit ce meserie ar fi trebuit să aibă prezentatoarea de la PRO TV.

Într-un interviu recent pentru emisiunea „La Măruță”, tatăl prezentatoarei de știri a povestit cum el și-a dorit ca fiica sa să urmeze cursurile unei alte facultăți. Dumitru Esca a mărturisit că a fost supărat de faptul că Andreea nu a reușit să intre la Academia de Studii Economice și în schimb a fost admisă la Facultatea de Jurnalism. Bărbatul a fost extrem de nemulțumit de schimbarea care a apărut în viața fiicei sale, pe care nu a privit-o cu ochi buni la început.

Ei, am dibuit-o să văd ce îi place. Și am văzut că nu prea îi plac multe. Atunci tocmai venise Revoluția și zic «Du-te la economiști acolo, la ASE». Și s-a dus! S-a dus unde i-am spus, dar nu a intrat. Am fost supărat până am văzut că și-a făcut loc după aia la o facultate de jurnalism. Nu eram încântat. Mai erau și alte secții pe acolo și am crezut că se duce la altă secție. Ea s-a dus unde a vrut și după aia am susținut-o, a dezvăluit tatăl Andreei Esca.

Tatăl Andreei Esca a dezvăluit ce meserie ar fi trebuit să aibă prezentatoarea
Andreea Esca alături de familia sa

Andreea s-a bucurat de o copilărie frumoasă

Prezentatoarea știrilor de la PRO TV este o fire extrem de energică și de optimistă, în ciuda faptului că meseria îi impune o altă conduită. Totuși, dezvăluirile tatălui său demonstrează care este, de fapt, spiritul vedetei, ce s-a bucurat de o copilărie extrem de frumoasă, trăită în zona Porumbacu, acolo unde viața departe de oraș are o altă savoare. Dumitru Esca a recunoscut că Andreea obișnuia să plece cu grupul de prieteni prin sat, având tot felul de activități pe parcursul unei zile.

Avea o gașcă aici în sat, veneau pe la 2 acasă, chiar dacă aveau 12, 13 ani. O lăsam în pace. Aveau de umblat, de furat cartofi, roșii de pe câmp, a mai povestit Dumitru Esca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...