Tatăl Alexandrei Măceșanu, declarații cutremurătoare la o lună de la dispariția tinerei: „Credem că e în viață”

Ioana Nechifor 26.08.2019, 10:24
Tatăl Alexandrei Măceșanu, declarații cutremurătoare la o lună de la dispariția tinerei: „Credem că e în viață”

La o lună de la dispariția Alexandrei Măceșanu, tatăl acesteia face noi declarații cutremurătoare. Ioan Măceșanu este convins că fiica sa, în vârstă de 15 ani, trăiește. Bărbatul a făcut mărturisiri emoționante, recent, în cadrul unei emisiuni tv. Ce mesaj a transmis el, aflați din materialul următor!

Tatăl Alexandrei Măceșanu, mărturisiri emoționante

S-a scurs o lună de când Alexandra Măceșanu a dispărut de-acasă, iar până în acest moment nu există un răspuns oficial privind acest caz.

Se știe faptul că tânăra a apelat de trei ori numărul de urgență 112, iar aici a anunțat că a fost răpită și violată. Ea a cerut disperată ajutorul oamenilor legii, lucru care se poate observa cu ușurință din înregistrările telefonice care au ieșit la iveală.

În tot acest timp, s-au efectuat percheziții la casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a declarat în fața anchetatorilor că el a răpit-o și ucis-o pe Alexandra, dar s-au făcut verificări și în alte locuri importante pentru anchetă.

Alexandra Măceșanu a dispărut de-acasă în urmă cu o lună
Alexandra Măceșanu a dispărut de-acasă în urmă cu o lună

În ciuda informațiilor care s-au vehiculat, familia tinerei de 15 ani trăiește cu speranța că aceasta nu a murit.

Într-o intervenție la Antena 3, Ioan Măceșanu a făcut declarații emoționante. „A trecut o lună grea (…) Aşteptăm în fiecare zi ca Alexandra să intre pe poartă. Noi credem că e în viaţă şi vorbim cu ea în fiecare seară”, a declarat tatăl Alexandrei.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei
Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei

Ce se întâmplă cu ancheta în cazul Caracal

Bărbatul le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul oferit în tot acest timp. „Îi mulțumesc și Poliției pentru ce face pentru noi. Să dea Dumnezeu să fie bine și să o găsească”, a mai spus el la postul tv.

Zile bune s-au desfășurat percheziții pe proprietatea lui Dincă, acolo unde s-au descoperit numeroase probe, inclusiv rămășițe umane, motiv pentru care cercetările la casa acestuia din Caracal nu se vor opri aici.

A fost solicitat un nou mandat și, drept urmare, sunt anunțate percheziții și săptămâna aceasta la casa lui Gheorghe Dincă.

Urmăriți Impact.ro și pe