Tarot mai 2022. Zodia care va trăi viaţa mult visată până acum, va fi o lună minunată

Badea Violeta 08.05.2022, 10:41
Tarot mai 2022. Zodia care va trăi viaţa mult visată până acum, va fi o lună minunată

Datorită cărților de tarot poți afla ce te așteaptă în luna mai. Se pare că această perioadă este favorabilă vieții amoroase și nu numai. Viața poate avea un plus de strălucire în această lună, dar nu uita să rămâi cu picioarele pe pământ și să iei decizii bazate pe fapte, nu pe fantezii. Află ce spun cărțile de tarot despre zodia ta în această lună!

Mesajul cărților de tarot pentru luna mai

Berbec (Doi de Pentacule)

În luna mai, Berbecul va privi spre obiectivele sale atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Pe data de 16 mai însă, specialiștii spun că pot apărea obsesia, gelozia și unele sentimente nejustificate.

Nu te speria însă, până la sfârșitul lunii, mai exact pe 27 mai, se vor întrevedea la orizont descoperiri romantice și lucrurile vor lua o întorsătură bună.

Taur (Pagina de Cupe)

Deși viața poate prezenta unele provocări, pe 12 mai, Taurul are noroc cât cuprinde. Este de așteptat ca acest nativ să aibă parte de evenimente sociale profitabile care, cu siguranță, îi vor evoca amintiri pline de satisfacții.

Mai mult, 27 mai este o dată de urmărit în ceea ce privește dragostea. Dacă există o persoană specială la care te-ai gândit, s-ar putea să iasă în față cu o mărturisire. Mai presus de toate, pentru că aceasta este luna ta, acordă-ți prioritate ție însuți și bunăstării mentale.

Gemeni (Opt de Pentacule)

Reflecția este tema acestei luni, Gemeni, prin urmare, ia-ți un moment pentru a te gândi bine cine vrei să fii, ce fel de prieten ești, ce nu îți mai servește și orice alte întrebări persistente la care ai vrea un răspuns definitiv. Astfel, este posibil să trăiești viața mult visată.

Rac (Nouă de Baghete)

Munca ta asiduă nu a trecut neobservată, Racule, astfel că vei primi în curând o recunoaștere pentru ea. Cu toate acestea, volumul tău de muncă nu va încetini, deoarece șefii te vor provoca să fii și mai productiv.

Leu (Cinci de Spade)

Te așteaptă o lună importantă. Este timpul să îți asumi niște riscuri și să ieși din zona ta de confort. Pe data de 10 aprilie, s-ar putea să te trezești reevaluând unele fațete ale vieții tale.

Tarot pentru luna mai 2022
Tarot pentru luna mai 2022

Fecioară (Asul de Cupe)

Oricât de dur ar suna, respingerea ar putea fi în cărți pentru tine în această lună, dar să știi că totul se întâmplă cu un motiv. Acest refuz ar putea chiar să îți aducă un nou interes pentru a încerca ceva nou.

Balanță (Turnul)

Tu iubești iubirea, iar iubirea te iubește pe tine. Nu te grăbi însă, abia pe 30 mai va ieși norocul și pe strada ta. Cu toate acestea, luna te va pregăti pentru această relație neprevăzută sau pentru acest iubit nou, deoarece până în acest moment ești încurajată să lucrezi la tine și la sănătatea ta mentală.

Scorpion (Cinci de Baghete)

Pe data de 14 mai, Scorpionul își va îndrepta energia spre relații. Totuși, astrele îți reamintesc să continui să te concentrezi asupra ta, printre aceste impulsuri. Cu toate acestea, nu te simții prost dacă îți dai întâlniri și analizezi ce îți place și ce nu îți place la un partener.

Săgetător (Cavalerul de Pentacule)

Nu este indicat să te suprasoliciți în timp ce încerci să gestionezi atât de multe evenimente și proiecte de lucru diferite. Pe data de 27 mai, specialiștii spun că imaginația te va ajuta să îți cheltui banii într-un mod corespunzător. Poate vei investi într-o afacere.

Capricorn (Asul de Pentacule)

Nu ezita să îmbrățișezi toate lucrurile bune care îți ies în cale, pentru că le meriți și, mai bine zis, le-ai cerut fără să știi. Luna mai vine cu multe oportunități pentru tine.

Vărsător (Patru de Baghete)

Extinde-ți orizonturile în această lună, Vărsătorule. Nu te teme să-ți asumi un risc și ia în considerare posibilitatea de a aplica pentru un job de vară pe care în mod normal nu l-ai face, deoarece s-ar putea dovedi a avea repercusiuni de lungă durată în viața ta în ceea ce privește oamenii pe care îi întâlnești.

Pești (Regina de Spade)

Ce prețuiești tu, Pești? Gândește-te la asta, iar apoi, când ți-ai dat seama, gândește-te cum ai putea prioritiza aceste valori. Pe 12 mai, specialiștii spun că vei avea de ales între două situaţii.

Urmăriți Impact.ro și pe