Tania Budi, apariție ravisantă în costum de baie. La 55 de ani arată mai bine decât multe adolescente

Andreea Bisinicu 20.02.2024, 14:28

Este considerată una dintre cele mai frumaose femei din România, cu atuuri fizice evidente care ar putea stârni, lejer, invidia oricărei adolescente. Cu forme de fotomodel și un chip de păpușă de porțelan, Tania Budi face furori și la 55 de ani. Cum arată faimoasa blondină în costum de baie.

Tania Budi are un trup perfect la 55 de ani

La 55 de ani, nu se dă nici pe o puștoaică! Tania Budi este de departe vedeta din show-biz despre care se poate spune că a găsit elixirul tinereții. A moștenit frumusețea din familie, de la tatăl ei, care era genul sportiv. Tania nu a trecut până acum nici pe la medicul estetician pentru vreo intervenție de amploare.

Tania Budi a declarat, acum mulți ani, că este recunoscătoare pentru moștenirea genetică impresionantă pe care a căpătat-o de la părinții săi.

Înaltă, frumoasă, cu ochii de culoarea cerului, buzele cărnoase, picioarele lungi și forme voluptoase, Tania Budi a devenit, rapid, una dintre cele mai curtate și apreciate vedete feminine din România.

Superba blondină a cochetat, însă, cu modelling-ul, datorită iubitului ei, Cătălin Botezatu, celebrul designer fiind cel care a introdus-o pe catwalk.

Absolventa unei facultăți de matematică, Tania Budi a intrat în showbizul autohton, alegând să fie prezentatoare TV la Antena 1 și TVR.

Fosta iubită a lui Adrian Cristea are un trup de invidiat și la 55 de ani, dovedind că vârsta din buletin este doar un număr, motiv pentru care se mândrește să-și etaleze silueta perfectă într-un costum de baie care îi pune formele în evidență.

Te-ar putea interesa și Cum arată bărbatul ideal pentru Tania Budi. Vedeta a vorbit deschis despre regrete și dezamăgiri: „Simt că mor cu zile!” VIDEO EXCLUSIV

Secretul unei siluete perfecte la 55 de ani

Tania Budi se menține într-o formă de invidiat datorită unei alimentații corecte. Diva mărturisește că mănâncă puțin și des, nu face excese, deoarece nu este o fire gurmandă.

Cu toate acestea, recunoaște că are mici vicii, preferând să fumeze câte o țigară și să bea câte un pahar de alcool, la ocazii.

„Mănânc orice, dar cantități foarte mici. De foarte multă vreme de când au explodat pe piață informații privind calitatea mâncării, eu cred că suntme ce gândim și ce mâncăm.

Dacă gândim frumos și mâncăm lucruri care sunt cât de cât sănătoase, pentru că foarte greu mai găsești pe piață. Nici cele bio nu sunt prea bio. Fastingul e și el sănătos, ajută celulele să se regenereze.

Am destul de des perioade când țin cont 16 sau 18 ore să nu mănânc după care mănânc orice vreau. Cantiatea conteză foarte mult și în viață e la fel. Câte puțin din fiecare. Ca și cu viciile, dacă știi să le ții sub control. Așa că nu te arunca peste mâncare așa tare!”, a declarat Tania Budi, potrivit click.ro.

Citește și Ce se întâmplă cu Tania Budi la 54 de ani. Schimbările vizibile prin care a trecut vedeta în ultima perioadă FOTO EXCLUSIV

Urmăriți Impact.ro și pe