FOTO EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu Tania Budi la 54 de ani. Schimbările vizibile prin care a trecut vedeta în ultima perioadă FOTO EXCLUSIV

Ioana Bucur 16.05.2022, 15:44

A fost și rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România, însă nici ea nu este total imună la semnele lăsate de trecerea timpului. Fotoreporterii redacției Impact.ro au obținut imagini exclusive cu vedeta, pe care au surprins-o în timpul unei vizite la un salon de înfrumusețare din centrul Bucureștiului. Privind fotografiile, schimbările prin care a trecut în ultima perioadă sunt vizibile. La 54 de ani, Tania Budi are o siluetă de admirat.

Tania Budi, surprinsă de fotoreporterii Impact.ro

Are 54 de ani însă puțini i-ar putea ghici vârsta. Excentrică, misterioasă, Tania Budi a fost mereu considerată una dintre cele mai frumoase și curtate femei din showbiz-ul românesc. Cu toate că are o siluetă de invidiat și trăsături aproape perfecte, nici ea nu este imună la trecerea timpului, așa că a decis să acționeze.

Vedeta a dezvăluit că anul trecut a ales să își facă prima intervenție estetică. Însă, așa cum știu femeile prea bine, frumusețea se menține cu eforturi destul de mari, de la produse, vizite la salon până la proceduri speciale precum masajul sau diferite terapii.

Fotoreporterii redacției Impact.ro au obținut imagini exclusive cu Tania Budi, pe care au surprins-o pe străzile Capitalei, mergând la un salon de înfrumuseţare din zona Dorobanţi acolo unde se pare că se grăbea din moment ce şi-a lăsat mașina pe trecerea de pietoni. Îmbrăcată relaxat, pantalonii foarte scurți pe care i-a purtat sunt o alegere curajoasă, pe care care puține femei ar face-o, însă blonda nu are niciun motiv să își ascundă silueta de admirat.

Indiferent dacă este rezultatul intervențiilor chirurgicale sau bagajului genetic, Tania Budi arată fabulos.

Ce se întâmplă cu Tania Budi la 54 de ani. Schimbările vizibile prin care a trecut vedeta în ultima perioadă FOTO EXCLUSIV

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult”

Anul trecut, ea mărturisea că și-a făcut prima intervenție chirurgicală la vârsta de 53 de ani. Atunci, a optat pentru o blefaroplastie, adică înlăturarea excesului de piele din zona pleoapelor. Diferența a fost uriașă, fără să îi schimbe complet fizionomia.

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn.

În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat.

Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și totul este minunat”, a explicat Tania Budi, pentru click.ro.

În afară de această operație, Tania se menține cu injecții cu botox, însă fără să exagereze.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...