S-a aflat cine este femeia împușcată în cap din Brașov. Era polițistă- UPDATE

Nicu Stan 31.12.2021, 09:25
S-a aflat cine este femeia împușcată în cap din Brașov. Era polițistă- UPDATE

Poliția este în alertă după ce o tânără în vârstă de 28 de ani a fost descoperită împuşcată în cap, joi noaptea,  într-un bloc din Braşov. Tragedia s-a aflat după ce s-a făcut un apel la 112. Astfel, polițiștii s-au prezentat la fața locului unde au făcut cercetări și au ridicat probe. Anchetatorii iau în calcul atât o crimă, precum și o sinucidere, întrucât femeia este împușcată în dreptul tâmplei.

Femeie găsită împușcată în cap. Cadavrul, descoperit într-un bloc din Brașov

UPDATE, 9:20– În urma anchetei polițiștilor, s-a descoperit că femeia care a fost găsită împușcată în cap s-a sinucis. Tânăra era polițistă, iar zilele trecute și-a luat pistolul Carpați din dotare acasă.

De asemenea, femeia a lăsat și un bilet de adio în care a scris că îi pare rău. Femeia lucra în Inspectoratul General de Poliție Brașov, la fel ca și soțul ei. Acesta era la departementul de Investigații Criminale.

Știrea inițială

O descoperire tragică a fost făcută într-un bloc din Brașov, unde a fost găsit cadavrul unei tinere femei care era împușcată în cap. Polițiștii au ajuns la fața tragediei în urma unui apel la 112.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii au adunat probe și au făcut cercetările necesare. Tânăra, despre care anchetatorii prezenți la faţa locului au precizat că ar fi avut vârsta de 28 de ani, era împușcată în cap.

Politistii au strâns probe de la fata locului
Politistii au strâns probe de la fata locului

Femeia era împușcată în dreptul tâmplei

Tânăra de 28 de ani era împușcată în cap, în dreptul tâmplei. Astfel, acum, anchetatorii iau în calcul și o crimă, dar și o variantă în care femeia să fi ales să se sinucidă prin împușcare.

Totul a ieşit la iveală în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat Poliţia, precum şi un echipaj SMURD de Terapie Intensivă.

Medicii de pe ambulanță au constatat decesul

Aceștia din urmă nu au mai avut ce să facă pentru victimă și au fost nevoiți să declare decesul. Conform medicilor de pe ambulabță, victima prezenta o plagă împuşcată în tâmplă, astfel că a murit pe loc.

O echipă formată din criminialiști sub coordonarea unui procuror au efectuat cercetări la fața locului și au adunat probe. Nu se știe la acest moment dacă femeia s-a sinucis sau dacă a fost ucisă. De asemenea, vor urma o serie de audieri în cadrul unui dosar de cercetare penală în cazul femeii împușcate în cap.

O altă femeie a murit după ce a fost împușcată de concubinul italian

În urmă cu aproximativ o săptămână, Loredana a fost împușcată mortal de fostul soț, care era de origine italian. După ce și-a împușcat fosta soție, cu care avea doi copii, bărbatul s-a împușcat în piept. A decedat și el după câteva zile, în spital.

Din anul 2017 relația celor doi s-a deteriorat progresiv. Italianul, extrem de gelos, i-a transformat viața Loredanei într-un adevărat calvar, culminând cu uciderea ei. Teribila crimă a avut loc în Vaslui, localitatea unde femeia se născuse.

Urmăriți Impact.ro și pe