Tânără de 18 ani, ameninţată cu pistolul pentru a ieşi la o întâlnire. Cum s-a încheiat totul

Elena Avramescu, Diana Dumitrache 28.06.2021, 12:03
Tânără de 18 ani, ameninţată cu pistolul pentru a ieşi la o întâlnire. Cum s-a încheiat totul

Tânără de 18 ani, ameninţată cu pistolul. Totul a început atunci când o fermeie din comuna Bolboşi, judeţul Gorj, a sunat la poliţie, după ce nepoata sa, în vârstă de 18 ani, a fost ameninţată de un tânăr cu scopul de a ieşi la o întâlnire cu acesta.

Tânără ameninţată cu pistolul pentru a ieşi la o întâlnire

Poliţiştii au acționat rapid și l-au depistat în maşină pe bărbatul în vârstă de 24 de ani, în apropiere de satul tinerei, constantând faptul că deţinea un pistol, după ce au efectuat controlul corporal asupra tânărului, precum şi controlul mașinii.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat în satul Ohaba Jiu pe DJ 671 C pe tânărul în cauză, în vârstă de 24 de ani, din comuna Ţînţăreni, care era la volanul unui autoturism oprit în afara părţii carosabile şi orientat către satul unde domiciliază tânăra. Poliţiştii au efectuat controlul corporal asupra tânărului, precum şi controlul autoturismului, ocazie cu care în interior, a fost găsit un pistol fără muniţie.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliţiei, ocazie cu care s-a stabilit că pistolul identificat în autoturismul condus de tânăr, este o armă neletală de tip airsoft, care nu este supusă autorizării sau notificării în conformitate cu prevederile Legii nr. 295/2005 privind regimul armelor şi al muniţiilor, au declarat reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Tanara amenintata cu pistolul pentru a iesi la o intalnire
Tanara amenintata cu pistolul pentru a iesi la o intalnire

Astfel că tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, asta după ce a fost reținut pe o durată de 24 ore.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, iar faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 ore şi introducerii în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare, au completa declarat reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...