Adevărul despre operațiile estetice ale Ralucăi Turcan. Cum arăta vicepremierul României, acum câțiva ani

Diana Radu 06.11.2019, 11:31
Adevărul despre operațiile estetice ale Ralucăi Turcan. Cum arăta vicepremierul României, acum câțiva ani

Raluca Turcan a intrat în politică în anul 2000 iar pe atunci arăta ca o școlăriță cu bentiță, însă de atunci și până acum, noul vicepremier al României a trecut printr-o serie de schimbări. Câte operații estetice are Raluca Turcan și cum arăta înainte de aceste intervenții?

Cum arăta Raluca Turcan, vicepremierul României înainte de operațiile estetice

Raluca Turcan a debutat în politică în anul 2000, ca membru PNL, iar pe atunci nu era atât de bine pusă la punct precum este astăzi cu ultimele apariții în materie de modă. De obicei, aceasta purta fuste comune la care asorta diferite bentițe, iar coafura nu era atât de impecabilă. De asemenea, Raluca a fost și consiliera președintelui PNL Theodor Stolojan. Iată cât de mult s-a schimbat femeia politicean de-a lungul cariei sale.

Cum arăta Raluca Turcan la începutul carierei sale și cum arată astăzi. Sursa foto: Libertatea
Cum arăta Raluca Turcan la începutul carierei sale și cum arată astăzi. Sursa foto: Libertatea

Începând din anul 2004, Raluca Turcan, a fost cooptată în conducerea PNL. Pe măsură ce a înanintat pe scara politică, simțul estetic al Ralucăi s-a dezvoltat semnificativ, astfel a ajuns una dintre cele mai elegante femei din politica românească. Raluca a cochetat și cu lumea modelingului pentru o seară în anul 2010, atunci când a prezentat la Bucharest Fashion Week o rochie de seară din colecţia Galinei Pânzaru.

Acum, noul vicepremier, se îmbracă doar de la marile case de modă și are la activ și câteva operații estetice care au făcut-o să arate senzațional. Specialiștii susțin că Raluca Turcan și-a făcut lifting de sprâncene cu fire de suspensie și și-a îndepărtat cearcănele. Pentru acest lucru, fie s-a injectat, fie și-a făcut o blefaroplastie inferioară. Și-a făcut și conturul buzelor, iar șanțurile nazolabiale au dispărut datorită injecțiilor cu botox.

Urmăriți Impact.ro și pe