Suspecți arestați în cazul şoferului român de TIR ucis într-o parcare din Franţa. De ce l-ar fi înjunghiat, de fapt

Stan Filon 15.06.2021, 13:37
Suspecți arestați în cazul şoferului român de TIR ucis într-o parcare din Franţa. De ce l-ar fi înjunghiat, de fapt

Doi indivizi suspectați că l-au ucis pe Mihai Spătaru, șoferul de TIR din România ucis într-o parare din Franța, au fost arestați, după cum au anunțat procurorii francezi. Bărbatul a fost ucis cu sânge rece de un individ care a folosit o sabie. Incidentul extrem de violent a avut loc în noatea de 16 spre 17 mai 2021.

Suspecți arestați în cazul lui Mihai, şoferul român de TIR ucis într-o parcare din Franţa

Mihai Spătaru se afla împreună cu soția sa în TIR, într-o parcare din Franța. Acesta i-a spus soției sale că trebuie să meargă la toaletă, apoi va verifica încărcătura. Bărbatul a coborât, a mers la baie, apoi s-a dus să verifice marfa transportată.

Când a ajuns în spatele TIR-ului însă a fost atacat de un individ cu o sabie. Acesta l-a lovit pe român de două ori, iar soția a văzut totul. A sărit imediat din TIR și a mers să-și ajute soțul. Strigătele sale au fost auzite de ceilalți șoferi de TIR aflați în parcare, însă nimeni nu a coborât pentru a vedea ce se întâmplă.

Criminalii lui Mihai, soferul roman de TIR ucis intr-o parcare din Franta, au fost arestati
Criminalii lui Mihai, soferul roman de TIR ucis intr-o parcare din Franta, au fost arestati

Bărbatul a fost ucis sub privirile îngrozite ale soției sale

Șoferul de TT Mihai Spătaru a murit în brațele soției sale, într-o baltă de sânge. Acum, la o lună după crima care a îngrozit România, procurorii din Amiens, Franţa, au anunţat că au arestat doi suspecţi în cazul morţii lui Mihai Spătaru. Presa din Franţa a anunţat că doi suspecţi au fost arestaţi de anchetatori în legătură cu crima, însă autorităţile nu au oferit mai multe detalii despre identitatea celor doi sau motivul crimei, notează francebleu.fr. Se presupune că aceștia ar fi vrut să-l jefuiască pe român. Colegii șoferului au rămas șocați de incidentul petrecut în parcare și spun că nu sunt protejați deloc. Cazul său a ajuns la Comisia Europeană, care a promis că va lua măsuri pentru siguranța șoferilor.

”El se numea Mihai și până aseara a fost unul dintre ai noștri. Își câștiga pâinea ca și noi, de pe urma unui volan de camion, lucrând în echipaj cu soția lui. Noaptea trecută, se afla parcat pe N28 în Franța. A coborât din camion pentru a merge la toaletă. I-a spus soției că până să meargă la toaletă se duce să se uite dacă încărcătura este în regulă și lacătul remorcii este intact. A coborat și a fost înjunghiat de 2 ori cu o lamă a unei săbii, fără avertizare, fără a apuca să aibă vreo reacție, sub ochii soției lui. Mai trist decât atât, poliția și ambulanța au venit după o ora și jumătate și doar au constatat decesul colegului nostru”, a scris Ilie Matei în începutul postării sale pe Facebook, un alt șofer român de TIR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI