Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 23 mai

Daria Petrescu 23.05.2020, 09:50
Survivor România Live Video pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 23 mai

Sâmbătă, 23 mai, are loc prima semifinală Survivor România 2020. Cei șase concurenți se vor lupta pentru a ajunge în marea finală. Fiecare dintre aceștia aspire spre marele trofeu și premiul de 250.000 de lei. Rămâne de văzut care este cel mai bun.

Survivor România, ediția de sâmbătă, 23 mai

Finala Survivor România va avea loc, în direct, la Kanal D, pe 30 mai. Telespectatorii vor decide, prin vot, câștigătorul! Au mai rămas în competiție șase concurenți, caractere puternice și  sportivi. Aceștia sunt Elena Ionescu, Cezar Juratoni, Emy Alupei, Lola Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp

După patru luni în care a ținut cu inima la gură milioane de telespectatori, “Survivor România” se apropie de bătălia finală, ce va da marele câștigător!

Tensiunile devin tot mai puternice  în concurs. Concurenții dau totul pe trasee pentru a intră în posesia mult ravnitului trofeu “Survivor România” și a premiului în valoare de 250.000 de lei.

Când vor avea loc semifinalele Survivor România

Toți concurenții au trecut printr-o serie de încercări, departe de toți cei dragi, de confortul casei, în condiții extrem de dificile.  De multe ori aceștia s-au confruntat cu angoase. Cu toții au fost impulsionați de dorința de a-și depăși limitele și a demonstra că pot face față oricărei provocări.

Toți cei rămași în concurs sunt niște învingători. Au traversat o călătorie extraordinară de-a lungul căreia s-au arată în față publicului cu slăbiciuni, bucurii, greșeli sau gesturi emoționante.

Semifinalele ce vor da finaliștii  “Survivor România” vor putea fi urmărite sâmbătă, 23 mai, și duminică, 24 mai, la Kanal D. Sâmbătă, 30 mai, de la ora 20:00, desemnarea câștigătorului  “Survivor România”. Totul  va avea loc în direct, la Kanal D, prin votul publicului!

Cei șase concurenți s-au bucurat de cea de-a două zi de relaxare
Cei șase concurenți s-au bucurat de cea de-a două zi de relaxare

„Mai e foarte puțin până vom află câștigătorul acestei competiții. Este impresionantă evoluția acestor concurenți. I-am urmărit de-a lungul timpului, în diverse ipostaze, i-am simțit cât efort depun pentru a se autodepăși. Îi respect pe toți și îmi doresc să câștige cel care merită cel mai mult acest trofeu”, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul show-ului.

Survivor România, ediția de marți, 19 mai

În ediția de marți „Survivor România„, cei șase concurenți s-au bucurat de cea de-a două zi de relaxare, într-un joc de mima distractiv. La finalul căruia câștigătorii au avut parte de o mult dorită recompensă.

Înainte de a da startul jocului de mima, Dan Cruceru i-a anunțat pe concurenți că învingătorii vor câștigă un deșert delicios și o cafea. În  jocul de Quiz,  băieții au reușit să câștige și s-au bucurat de gustul mult râvnit al shaormei.  Marți, fetele le-au pus gând rău băieților și în cele din urmă au reușit să câștige.

Urmăriți Impact.ro și pe