Live Stream Video Survivor România pe Kanal D – Vezi emisiunea de luni, 30 martie

Daria Petrescu 30.03.2020, 17:36
Live Stream Video Survivor România pe Kanal D – Vezi emisiunea de luni, 30 martie

După ce în urmă cu câteva zile, a avut loc o nouă eliminare neașteptată din echipa Faimoșilor, Survivor România vine cu o nouă ediție, la Kanal D, luni, 30 martie. Survivor România se difuzează în zilele de sâmbătă, duminică, luni și marți, începând cu ora 20:00. Noi strategii în rândul concurenților de la Survivor România, în ediția de luni seara, 30 martie

Surprizele se țin lanț la Survivor România

Atât în echipa Războinicilor cât și în cea a Faimoșilor vor exista tensiuni, în ediția de luni seara, 30 martie.

În ediția de sâmbătă seara, Războinicii au condus scorul pe aproape toată durata jocului.  Faimoșii au început la un moment dat să se apropie, reușind spre final să îi ajungă din urmă pe adversari.

Faimoșii și Războinicii au ajuns în cele din urmă la egalitate, la scorul de 9 la 9 si au fost nevoiți să joace un ultim meci decisiv. Asta s-a întâmplat la ștafeta mixtă. Cei care au câștigat, până la urmă, au fost Faimoșii. Punctul final a fost adus de Mihai Onicaș, unul dintre cei mai buni concurenți din echipa roșie. El a învins-o pe Lola, iar scorul final a fost de 10 la 9.

Grațiela Duban a fost eliminată de la Survivor România

Soția lui Andrei Duban a păsăsit competiția Survivor România, în ediția din 24 martie.  Mai multe săptămâni, vedeta a dat tot ce a putut pentru a aduce cât mai multe puncte echipei sale. Grațiela a fost eliminate, după ce fusese nominalizată alături de Ghiță.

„Singura calitate pe care am descoperit-o la Survivor este că sunt deschisă să învăț din greșeli. Săptămâna ce a trecut a fost îngrozitor de grea din punct de vedere sufletesc, era o luptă în mine care nu se mai termina și nu înțelegeam de ce nu câștigă ori mintea, ori sufletul.

Grațiela Duban a părăsit competiția
Grațiela Duban a părăsit competiția

Într-o noapte mi-am spus că orgoliile nu au rost și a două zi am vorbit cu Mihai. Mi-am recunoscut greșeala, mi-am cerut iertate, Mihai m-a înțeles. Nu mă simțeam bine pentru că s-a produs acea ruptură de Mihai și am înțeles cât de important a fost el pentru mine.

Greșeala a fost că atunci când m-a deranjat ceva nu i-am spus, m-am umplut de frustrări, de semne de întrebare, până s-a făcut un bulgăre mare, ca un bulgăre de zăpadă, și nu mai vedeam adevărul”, a spus Grațiela Duban înainte de a afla dacă avea sau nu să părăsească Survivor România.

Despre Survivor România

Survivor România este o emisiune de divertisment lansată în anul 2020 pe Kanal D România. Participanții sunt împărțiți în două echipe.

La începutul show-ului, din echipa „Faimoșilor” de la Survivor România fac parte următorii: Cristina Șișcanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicaș, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni și Bogdan Vlădău.

Din echipa „Războinicilor” : Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetică, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială și Emanuel Neagu.  Prezentatorul emisiunii, Dan Cruceru a anunțat valoarea premiului cel mare. Astfel , că cel care va caștiga competiția va pleca acasă cu suma de 250.000 lei.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe