Câte kilograme a pierdut Ionuț Iftimoaie la Survivor România. Competiţia l-a transformat radical, parcă nu mai este el

Mihnea Tălău 17.04.2023, 12:13
Câte kilograme a pierdut Ionuț Iftimoaie la Survivor România. Competiţia l-a transformat radical, parcă nu mai este el

Participarea la Survivor România l-a transformat radical pe Ionul Iftimoaie. Odată ajuns acasă, mulţi dintre fanii lui nu l-au mai recunoscut. Fostul Faimos a dezvăluit câte kilograme a slăbit pe parcursul concursului din Republica Dominicană.

Jungla din Republica Dominicană l-a slăbit pe Ionuț Iftimoaie

Ionuț Iftimoaie a fost eliminat din emisiunea-concurs de la Pro TV pentru că trebuie să își rezolve anumite probleme de familie.

Fostul sportiv a trecut prin cele mai grele condiții de supraviețuire în Republica Dominicană, dar a reuşit să treacă cu bine peste toate provocările pe care le-a întâmpinat în competiţie, datorită disciplinei pe care a dobândit-o în cariera de kickboxer, scrie Cancan.ro.

Fizicul său a trecut prin câteva transformări, după mai bine de patru luni petrecute la Survivor România 2023. El a slăbit mai multe kilograme. Fostul luptător K1 a avut momente în care nu a mâncat deloc pentru că echipa sa nu a reuşit să câştige recompensele puse în joc.

„10 kilogram am slăbit. Când am ales să vin acasă, am ales să vin sălbatic. Când s-a întâmplat să plec, am plecat direct”, a declarat Ionuț Iftimoaie.

Oricum, sportivul a fost obișnuit de-a lungul carierei sale cu dietele drastice.

Ce risca Ionut Iftimoaie dupa ce a parasit Survivor Romania

Mai slab, dar cu conturile pline

Cu toate că nu a reuşit să ajungă până în marea finală, fostul sportiv n-a plecat acasă cu buzunarele goale. Ionuț Iftimoaie a petrecut 13 săptămâni la Survivor și s-a ales cu bani frumoși pentru efortul depus în Dominicană. În fiecare săptămână, faimosul a încasat 4000 de euro.

Astfel, Iftimoaie a ajuns în România cu conturile pline. A câștigat nu mai puțin de 52.000 de euro.
El a fost întâmpinat pe aeroport de Maria, soția sa cu care este căsătorit de mai bine de 17 ani și de cei 3 copii ai cuplului – Nicholas Ionuț (15 ani), Nicolae (14 ani) și Iona (8 ani). Familia a venit, în lacrimi, să-l îmbrățișeze.
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...