Surpriza pe care o pregătește Maria Constantin pentru nuntă. „Va fi ca un tip de invitație online”

Anca Manolica 22.08.2022, 09:15

În urmă cu puțin timp, Maria Constantin era cerută în căsătorie de către Robert Stoica, chiar în timpul filmărilor pentru show-ul „Splash! Vedete la apă”. Solista de muzică populară este acum nerăbdătoare să îmbrace rochia de mireasă iar pentru ziua cea mare spune că va pregăti un moment foarte special. Iată despre ce este vorba.

Maria Constantin se mărită a treia oară

Au trecut mai bine de trei ani de când Maria Constantin și Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Artista este în culmea fericirii după ce a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții.

Cântăreața de muzică populară a mărturisit că nu a stabilit încă data nunții, însă, cel mai probabil, fericitul eveniment va avea loc anul viitor. Vedeta spune că este nerăbdătoare să îmbrace din nou rochia de mireasă în această zi importantă și să își unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Deși aceasta va fi treia căsnicie pentru ea, Maria Constantin simte că acum nimeni și nimic nu mai poate sta în calea fericirii lor. Ei se iubesc necondiționat și sunt nerăbdători să devină, în mod oficial, soț și soție.

Maria Constantin și Robert Stoica
Maria Constantin și Robert Stoica

Ce plănuiește artista pentru ziua nunții sale

Trecută prin al doilea divorț, fosta soție a lui Marcel Toader pregătește deja detaliile pentru ziua cea mare. Ea a ales deja localul unde se va desfășura petrecerea, a decis deja ce voci vor încânta invitații pe scenă și asta nu este tot! Ea pregătește un moment cu totul și cu totul special, care va încânta pe toată lumea.

Într-un interviu recent, interpreta de muzică populară a dezvăluit că pregătește un moment unic pentru ziua cea mare. Este vorba despre o piesă pe care urmează să o înregistreze, pentru dansului mirilor.

„Foarte bine mă simt cu inelul pe deget. Chiar acum vorbeam cu băieții din trupa mea și chiar vreau să scoatem o piesă strict pentru dansul mirilor, care să fie cântată la nunta noastră și care va fi ca un tip de invitație online.

La anul va fi nunta, încă nu am stabilit data, pentru că trebuie să ne interesăm de local și așa mai departe, vom vedea mai târziu ce urmează. Sunt super fericită. Nu mă așteptam la treaba asta, nici măcar nu am bănuit. Nu am avut nici cea mai mică bănuială că asta urma să se întâmple”, a spus aceasta pentru wowbiz.ro.

Maria Constantin și Robert Stoica s-au cunoscut din întâmplate, la un eveniment. Artista a dezvăluit că ea a fost cea care a făcut primul pas.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...