După Denise Rifai, o nouă demisie importantă de la Realitatea Plus. ”Suntem în șomaj tehnic și ei ne pun să venim la muncă”

Redacția IMPACT 18.04.2020, 10:47
După Denise Rifai, o nouă demisie importantă de la Realitatea Plus. ”Suntem în șomaj tehnic și ei ne pun să venim la muncă”

A fost confirmată o nouă demisie importantă, de la Realitatea Plus. Totul în plină criză sanitară și după ce prezentatoarea Denise Rifai a marcat, la rândul său, o plecare decisivă de pe post. A fost adusă în atenția publicului și o situație îngrijorătoare, potrivit căreia angajații sunt chemați la muncă, deși au fost trimiși în șomaj tehnic.

După Denise Rifai, o nouă demisie importantă de la Realitatea Plus

Costi Rogozanu a demisionat de la Realitatea Plus, aducând în discuție și presiunile pe care patronii postului TV le-ar pune, în perioada actuală, asupra angajaților. Totodată, acestora le-a fost cerut să vină la muncă, în plină pandemie, și să își ocupe locurile de muncă în spirit de voluntariat. Anunțul a fost făcut după ce și Denise Rifai a demisionat de pe postul Realitatea Plus. La rândul lor, reprezentanții instituției au reacționat, negând acuzațiile și reducând totul la nivel de zvonuri.

După Denise Rifai, o nouă demisie importantă de la Realitatea Plus. ”Suntem în șomaj tehnic și ei ne pun să venim la muncă”
Costi Rogozanu a demisionat de la Realitatea Plus, după 11 ani în cadrul postului de televiziune

Dezvăluiri șocante din culisele postului TV: ”Suntem în șomaj tehnic și ei ne pun să venim la muncă”

Acuzațiile formulate de Costi Rogozanu, inițial, au fost unele foarte grave. Și-a anunțat colegii, vineri, cu o zi în urmă, că va părăsi postul Realitatea Plus. A denunțat instituția media prin intermediul anunului său. Angajații trimiși în șomaj tehnic sunt puși să vină la serviciu. Jurnalistul a anunțat că pleacă de pe post după 11 ani petrecuți la Realitatea.

”Vă anunț că întrerup colaborarea cu Realitatea. De o săptămână se întâmplă chestiuni administrative care ne privesc pe noi toți. Inclusiv pe aceia care nu au primit o foaie cu șomaj tehnic la semnat și care apoi au primit și îndemnul să vină la muncă în calitate de «voluntari». Prea mulți dintre colegii noștri au fost puși într-o situație fără ieșire, toți au familii, rate etc., le e greu să spună «nu». Nu avem nici putere de negociere, se pare că nu mai știm deloc să ne apărăm interesele împreună. Și mulți au semnat pentru că nu prea aveau încotro, îi înțeleg perfect, nu judec”, a tranmsis Costi Rogozanu, potrivit G4Media.

La scurt timp după primul anunș, ex-prezentatorul Realitatea a formulat un nou anunț, pe care l-a împărtășit românilor și pe Facebook.

“Am plecat de la Realitatea+ TV. Nu plec undeva anume. Deocamdată spun/scriu aici ce am de spus, vă anunț când, dacă îmi găsesc alt loc ceva mai public de expresie. Decizia îmi aparține, motivele le-am comunicat administrației și redacției Realitatea. Se mai și termină, asta e.”, a mai anunțat Costi Rogozanu.

Urmăriți Impact.ro și pe