Surpriză de proporții pentru polițiștii de la rutieră. Ce viteză record avea pe A2 bolidul în care se afla ÎPS Teodosie

Dumitrică Roxana 03.08.2022, 22:38
Surpriză de proporții pentru polițiștii de la rutieră. Ce viteză record avea pe A2 bolidul în care se afla ÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie contribuie șirul acțiunilor controversate! O mașină în care se afla ÎPS a fost la doar un pas să decoleze de pe A2, circulând cu peste 200 de kilometri la oră.

Ce viteză a avut înaltul prelat

După ce au oprit o maşină care gonea cu 235 km la oră, au constatat că în autoturism pe locul din dreapta se afla ÎPS Teodosie. În ciuda celor sfinte, oamenii legii i-au luat permisul şoferului.

Miercuri, 3 august, în jurul orei 15.50, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe A2, sensul de mers Bucureşti – Constanţa, au depistat, la kilometrul 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h.    „Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reţinut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile”, transmit poliţiştii.

IPS Teodosie, lovitura pentru Politia Romana

Amendă anulată pentru IPS Teodosie

Recent, Judecătoria Constanța a anulat una dintre cele trei amenzi primite de ÎPS Teodosie pentru încălcarea restricţiilor impuse de pandemie. Arhiepiscopul Tomisului a fost sancționat de Poliție în luna ianuarie de trei ori în aceeași zi din cauza nerespectării carantinei, acesta continuând să participe la diverse manifestări publice.

Potrivit avocatului său, Adrian Cuculis, procesul a fost câștigat și amenda de 1.000 de lei a fost anulată în instanță.

„ÎPS Teodosie, amendat de catre poliţia din Constanţa că nu a respectat măsura abuzivă a izolării la domiciliu, câştigă procesul cu Politia Română şi anulează amenda de 1000 de lei, dar se şi constată că slujba din 24 ianuarie de pe faleza Cazinoului din Constanţa a fost săvârşită în mod legal. Procesul l-am pornit în ianuarie, iar în opt luni de zile am reuşit să dovedim că ÎPS Teodosie a fost amendat pe nedrept şi izolat în mod abuziv”, anunță avocatul.

Urmăriți Impact.ro și pe