Surpriză de proporții pentru fanii Puterea Dragostei! Berna și Philip, primele declarații despre nuntă

Diana Dumitrache 31.07.2020, 16:59

După finala celui de-al doilea sezon “Puterea Dragostei”, Berna şi Phillip fac primele declaraţii despre nuntă. Fanii emisiunii de pe Kanal D, entuziasmaţi de detaliile marelui eveniment.

Finaliştii “Puterea Dragostei” sezonul 2 se pregătesc de nuntă

Deşi Bianca şi Livian au câştigat marele premiu al celui de-al doilea sezon “Puterea Dragostei”, adevăraţii învingători, spun telespectatorii, sunt Berna şi Phillip. Cei doi îndrăgostiţi au plecat din casă cu planuri mari de viitor.

Înainte de a veni spre România, Phillip i-a pregătit iubitei sale o mare surpriză: a plimbat-o cu limuzina, au mers ţinându-se de mână pe străzile Istanbulului, apoi a cerut-o de soţie. Aşa cum era de aşteptat, răspunsul la întrebare a fost un “DA!” plin de emoţie şi cu lacrimi de fericire.

Surpriză de proporții pentru fanii Puterea Dragostei! Berna și Philip, primele declarații despre nuntă
Surpriză de proporții pentru fanii Puterea Dragostei! Berna și Philip, primele declarații despre nuntă

”Iubita mea, te iubesc foarte mult, îți mulțumesc că ești lângă mine,că mă iubești. Că mă protejezi și că ești cu tot sufletul alături de mine. Cu tine vreau să am cei mai frumoși copii, cea mai frumoasă familie, să îmbătrânim amândoi frumos, de mână. Simt că lângă tine vreau să rămân toată viața! Tu ești persoana pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Ești jumătatea mea. Te iuubesc”, i-a spus Philip.

Detalii despre nunta “ca la regi şi regine”

Deşi au avut în plan să facă nunta anul acesta, pandemia de coronavirus le-a cam dat planurile peste cap, aşa că au amânat pentru 2021.

”La anu’, facem nunta cu doamna Andreea (Andreea Mantea). La anu’, se strigă darul! Noi am vrut să o facem anul acesta, dar dacă a fost problema cu pandemia, am amânat. Doream ca evenimentul să fie în august sau septembrie, să nu fie nici cald, nici frig, să fie vremea OK. Vrem să facem totul ca la regi și regine, să fie cu trăsură, ca un basm, să fie frumos, un moment unic. Așa mi-am imaginat întotdeauna. Pe ea să o văd într-o rochie de prințesă, eu să fiu într-un costum, un cavaler pe un cal alb”, a dezvăluit Philip, conform WOWbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI