Cine sunt concurenții din noul sezon 3 Puterea Dragostei. Emisiunea de la Kanal D, prezentată de Cristina Dorobanțu

Daria Petrescu 27.07.2020, 12:54
Cine sunt concurenții din noul sezon 3 Puterea Dragostei. Emisiunea de la Kanal D, prezentată de Cristina Dorobanțu

Puterea Dragostei, sezonul 2, s-a încheiat duminică 26 iulie, la Kanal D. Câștigătorii emisiunii au fost Livian și Bianca, cei care au format unul dintre cele mai admirate cupluri ale sezonului. Cei doi au plecat acasă cu trofeul și cu câte un cec de 10.000 de euro. Anunțul a fost făcut de Andreea Mantea, care și-a luat la revedere de la cei prezenți. Locul ei va fi luat de Cristina Dorobanțu, în sezonul 3. Pentru cei care sunt curioși care vor fi concurenții următorului sezon, iată că s-a aflat. Cine sunt concurenții din noul sezon 3 Puterea Dragostei.

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei, sezonul 3

Surprizele s-au ținut lanț în cadrul emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D. Ramona și Gabriel sunt tot mai apropiați, lăsând loc de interpretări. Este foarte posibil ca aceștia să formeze un cuplu. Cu toate astea, tânăra nu îl scapă din ochi pe Livian, chiar dacă toată lumea crede că îl place pe Gabriel. Rămâne de văzut dacă este vorba despre o strategie.

Astfel că, printre fetele care intră în Casa Dragostei se află Mariana, Mona, Mădălina, Andrada, Alexandra, Adriana, și Ale.

Adriana și Nicos, doi concurenți puternici
Adriana și Nicos, doi concurenți puternici

Și apariția băieților este surprinzătoare. Cei care vor să își găsească jumătatea sunt David, Akebono, Mihai, George, Paul, Nicos și Cristian.

Livian și Bianca au câștigat sezounul 2 Puterea dragostei

Cei doi au câștigat sezounul 2, Puterea Dragostei, iar Livian a făcut primele declarații după câștigarea premiului. ”Eu eram ferm convins că o să câștig, pentru că eu știam ce prezint, ce se vede dincolo de ecran, lumea te recunoaște dacă nu ești real, dacă ești fals”, a spus acesta.

Livian a mai făcut o mărturisire după încheierea Finalei Puterea Dragostei, în direct la WOWbiz.ro. ”Când Andreea Mantea ne-a unit mâinile acolo pe scenă, am simțit să o iau pe Bianca așa pe sus și să o sărut, dar m-am abținut”, a spus Livian, care a explicat apoi și de ce.

”Trebuie să ne cunoaștem aici afară, trebuie să clădim relația. Nu am vrut să o sărut ca să nu stric totul, să o dau peste cap pe Bianca. Nu vreau să grăbesc lucrurile cu Bianca”, a spus el.

”Sezonul ăsta e diferit față de primul. În primul sezon, am simțit că a fost ca ”o palmă peste față” pentru ceilalți, acum însă a fost altfel. Poate dacă acum ar fi câștigat alta nu mă mai urau așa mulți. În finala aceasta aveam lângă mine o prietenă, cel puțin așa credeam (n.red. se refera la Berna)”, a declarat Bianca de la

Urmăriți Impact.ro și pe