Surpriză de proporții pentru fani! Un artist îndrăgit din showbizul autohton s-a căsătorit. Primele imagini de la marele eveniment

Stan Filon 07.09.2020, 20:25

Au bătut clopote de nuntă în showbizz-ul autohton! Macanache a renunțat la burlăcie și s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Pe numele său real Dinescu Constantin Bogdan, Macanache a devenit foarte cunoscut după colabărările pe care le-a avut cu Delia.

Rapperul Macanache s-a însurat

Rapperul Macanache a spus DA și s-a căsătorit cu partenera lui, cu care este împreună de ceva vreme. Așadar, fanele sale au suspinat, dar s-au bucrat pentru rapper. Artistul și-a ținut fanii la curent cu tot evenimentul pe pagina lui de Instagram acolo unde a postat imagini și clipuri video de la cununia civilă, dar și la petrecerea de după ce a spus DA alături de partenera sa, Diana!

Macanache și proaspăta sa soție au avut parte la nuntă de cele mai dragi persoane, care s-au distrat alături de ei. Petrecerea a fost una restrânsă, cu puțini invitați, mai ales că pandemia de coronavirus nu ne slăbește deloc, iar regulile sunt foarte stricte.

Rapperul Macanache s-a însurat
Rapperul Macanache s-a însurat

Petrecerea a fost una restrânsă

Cei doi miri au ales haine speciale pentru cununia religioasă și au atras atenția tuturor. Diana a ales o rochie albă, destul de scurtă, în timp Macanache a decis să se asorteze cu frumoasa lui soție și a îmbrăcat un costum alb, alături de o vestă gri.

Rapperul nu s-a putut abține nici în ziua nunții sale, așa că și-a asortat o șapcă la costumul său alb. Bineînțeles, fără să renunțe la stitlul său propriu, rapperul a mers în fața ofițerului de stare civilă purtând în cap pălărie, așa cum apare și în mai multe dintre videoclipurile sale!

Macanache spunea că Diana este pentru el cea mai potrivită fată din lume, mai ales după ce s-a îndrăgostit de el chiar atunci când efectiv nu avea nici dinți în gură.

L-a cunoscut când rapperul nu avea nici dinți în gură

”Eu nu aveam pretenții la nicio fată, oricât eram de carismatic și șarmant și câte vorbe aș fi avut la mine, nu aveam dinți în gură. A însemnat mult pentru mine faptul că ea m-a acceptat cu acest dezavantaj foarte mare. Cred că este cea mai potrivită dintre toate de pe planetă, e sufletul meu pereche! Ne-am completat: ea avea un zâmbet perfect, eu un zâmbet defect”, spunea Macanache despre Diana,.

Macanache se gândește deja la copii. ”Amândoi ne dorim, iar părinții noștri vor nepoți. Nu contează, băieți, fete, sănătoși să fie. Eu cred că femeile când își aleg un bărbat o fac pentru ceea ce poate deveni el. Probabil a văzut în mine o sclipire și a decis să mă ajute, iar acum avem aproape patru ani de când suntem împreună. Diana e și managerul și iubita și impresarul și confidentul meu, sper ca fiecare să își găsească Diana lui”, mai spunea artistul

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI