Surpriză de proporții la Pro TV! Revine în forță pe micul ecran, chiar vedeta a făcut marele anunț

Ana-Maria Tudor 12.05.2023, 18:39

În ciuda faptului că a fost înlocuit în grila de programe a postului Pro TV de emisiunea „Ce spun românii” prezentată de Cabral, Cosmin Seleși se întoarce pe micile ecrane. Fostul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva” a făcut acest anunț direct pe platformele de socializare.

Emisiunea lui Seleși a fost eliminată din grila de programe

La începutul acestui an, emisiunea „Batem palma” a fost eliminată din grila de programe a postului Pro TV și înlocuită cu emisiunea „Ce spun românii”, prezentată de Cabral. Pe 27 februarie a avut loc ultima ediție a primului sezon al emisiunii „Batem palma”, iar puține informații erau disponibile cu privire la înregistrarea unui nou sezon. Prezentatorul TV, vizibil emoționat, a transmis un mesaj de mulțumire către toți telespectatorii pentru susținerea acordată în fiecare ediție a emisiunii.

„Nu-mi vine să cred că am ajuns și la acest moment când vă putem spune că urmează să-i cunoașteți pe ultimii cinci concurenți ai primului sezon! Mă simt super norocos pentru că am avut ocazia să-i am alături de mine pe toți acești oameni minunați, încărcați de energie și de voie bună”, spunea prezentatorul la acel moment.

Cosmin Seleși declara că pe platourile de filmare a fost o atmosferă extraordinară, iar faptul că a avut alături un număr atât de mare de telespectatori înseamnă că a reușit să le transmită starea lor de bine.

„Batem Palma” revine la Pro TV

La numai câteva luni distanță, fostul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva” a anunțat că se întoarce pe micile ecrane. Cosmin Seleși a dezvăluit că va fi gazda celui de-al doilea sezon al emisiunii „Batem palmă”, iar această continuare a colaborării pare să fie o nouă șansă din partea Pro TV. De asemenea, el a menționat că filmările pentru noul sezon sunt deja în plină desfășurare.

”Începem o nouă zi de filmări la #batempalma! Și avem o super energie pe care abia aștept să v-o aducem acasă.Energie din cale afară, voie bună și intuiție! E clar vorba despre @batem.palma. Noi continuăm să filmăm și abia așteptăm să vă bucurați alături de noi de noul sezon”, a spus Cosmin Seleși pe rețelele de socializare.

Revenind cu forțe proaspete, Cosmin Seleși este sigur că noul sezon al emisiunii „Batem palma” va fi pe măsura așteptărilor telespectatorilor. Acesta a precizat încă de la difuzarea ultimei ediții a primului sezon că abia așteaptă să revină la treaba. Seleși a apucat deja să îi văd puțin pe noii concurenți și a spus că are încredere că urmează niște zile de filmări de neuitat, atât pentru el cât și pentru ei.

„Nu vreau să fac promisiuni mari, dar eu sunt sigur că o să vă placă tot mai mult să fiți cu ochii pe noi. Până la revedere, vă spun doar atât: fiți pregătiți să bateți palma cu intuiția și distracția”, a spus Cosmin în prima zi a filmărilor din noul sezon, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe