Cosmin Seleși, replică acidă la adresa lui Pepe după ce i-a luat locul la emisiune. „Nu știe să citească”

Stan Filon 18.03.2023, 17:07
Cosmin Seleși, replică acidă la adresa lui Pepe după ce i-a luat locul la emisiune. „Nu știe să citească”

Cosmin Seleși a oferit o replică acidă la adresa lui Pepe, după ce i-a luat locul la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Cosmin Seleși a fost mai sincer ca niciodată, deoarece nu a avut încotro, după ce a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță, care l-a supus probei sosurilor picante.

Cosmin Seleși, replică acidă la adresa lui Pepe

Așadar, Cosmin Seleși a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a fost supus celebrei probe a sosurilor picante. Actorul nu a avut încotro și a trebuit să fie sincer, iar întrebarea a fost legată de Pepe, cel care i-a luat locul la emisunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Îndemnat să numească trei defecte ale lui Pepe, prezentatorul de la Pro TV nu s-a abținut și a dezvăluit faptul că celebrul cântăreț și prezentator de televiziune nu știe să citească prompterul, îi place să petreacă și conduce obosit.

„Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul. Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a declarat Cosmin Seleși în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cosmin Selesi, replica acida la adresa lui Pepe dupa ce i-a luat locul la emisiune
Cosmin Selesi, replica acida la adresa lui Pepe dupa ce i-a luat locul la emisiune

Pepe l-a înlocuit pe Cosmin Seleși la emisiunea „Te cunosc de undeva”

Trebuie să menționăm faptul că actorul Cosmin Seleși a fost gazda emisiunii ”Te cunosc de undeva” timp de mai multe sezoane, alături de Alina Pușcaș, însă a decis să renunțe la format, iar în locul său a fost adus cântărețul Pepe, care a făcut istorie din poziția de concurent.

Cătălin Măruță a continuat seria provocărilor cu o altă întrebare. Cosmin Seleși a fost nevoit să numească trei vedete de care crede că ar putea fi bârfit, iar actorul nu prea a stat pe gânduri, venind imediat cu răspunsurile: Pepe, Alina Pușcaș și Cabral. „Pe altcineva nu știu. Alina Pușcaș, Pepe și Cabral”, a spus actorul.

După ce a plecat de la Antena 1, Cosmin Seleși a prezentat pentru Pro TV emisiunea „Batem palma”, care a avut deja finalul primului sezon. Șefii Pro TV nu au anunțat însă când va reveni emisiunea respectivă în grila de programe iar actorul are cu siguranță emoții, chiar dacă a fost foarte mulțumit de cum a decurs emisiunea sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...