Surpriză! Câte clase are, de fapt, Nelson Mondialu

Daria Petrescu 08.05.2021, 09:13
Surpriză! Câte clase are, de fapt, Nelson Mondialu

Nelson Mondialu este unul dintre cele mai controversate personaje din România. A avut de multe ori probleme cu legea și a fost închis pentru diverse infracțiuni. Cu toate astea, nu a ezitat o clipă să își expună în mediul virtual sau în cadrul emisiunilor TV, lanțurile groase din aur și teancurile de bani. Nelson a devenit de-a lungul anilor un fenomen. Cu toate astea, puține detalii se știu despre viața lui personală. Câte clase are, de fapt, Nelson Mondialu și ce s-a întâmplat cu familia lui.

Câte clase are, de fapt, Nelson Mondialu

Nelson Mondialu nu a fost întotdeauna bogat, a ajuns la casa de copii, iar părinții lui s-au despărțit. Acum se lăfăie în bani și poartă sute de grame de aur la gât și pe degete, însă are o poveste tristă de viață, pe care a spus-o în urmă cu ceva timp, pentru Cancan. În prezent, acesta este căsătorit și are un băiat, pe Livian. Tânărul a devenit cunoscut la Puterea Dragostei.

Nu-i niciun interlop în România că Nelson Mondialu. Puțini sunt însă, cei care știu câte clase are, de fapt acesta. Ei bine. Nelson a reușit să ajungă la liceu, însă din cauza anturajului a ajuns să fie arestat, așa că a renunțat la școală.

Povestea familiei sale, spusă de Nelson Mondialu

Nelson Mondialu s-a născut în 1963, a fost abandonat de mama la casă de copii, de unde l-a salvat apoi tatăl sau natural.

„Am trăit în 49 de ani cât să scriu un roman! Sau chiar mai multe”, spune mândru Nelson Mondialu. Iar dacă ai timp să-i asculți povestea vieții, îți dai seama că nu exagerează deloc. Încă de când a venit pe lume, Nelson a stârnit o dispută în familie.

Nelson și soția lui

„În 1963. pe 16 iulie, s-a născut Pop Nelson Simone. Dimineață pe la patru, cînd se îngâna ziua cu noaptea, ursitorele se adunase toate care de care să mă blagoslovească cu noroc și deșteptăciune, putere și frumusețe.

Mare bucurie – am fost primul copil într-o familie săracă, dar făcut din dragoste. Tată era taxator pe autobuz făcea cursa Cluj-Dej – așa a întâlnit-o pe mama”, spune Nelson.

Cum i-au ales numele de Nelson

„Toți țiganii  din cartier spuneau că a fost foarte frumoasă, toți se minunau de frumusețea ei, chiar dacă ea era româncă. Bine, și tată era bărbat bine și arătos. Când să îmi dea un nume, a fost ceartă mare în familie: bunica fiind pocăită a avut pretenția să-mi spună Simone, iar Nelson vine de la mama Sonya și de la tată Nelu, ei au căzut de acord să-mi dea fiecare primele 3 litere de la prenume și a ieșit Nelson.

După 6 luni, tată a fost arestat 8 luni pentru ultraj, eu am rămas singur cu mama. Dar ea avea 16 ani și, din anumite motive, cînd tată s-a întors din pușcărie, s-au despărțit, iar prin lege m-a luat ea. N-a putut însă să mă întrețină singură, așa că m-a băgat la casă de copii. Tată auzind a făcut totul să mă scoată și să mă crească el.

A și reușit, așa că de la vîrstă de 1 și 2 luni până la 18 ani am fost in grijă lui. În tot acest timp n-am mai auzit nimic Sonya”, a spus Nelson pentru Cancan.

„Era sărăcie mare, mâncăm mere cu pâine! Iar la școală eram copil-problema, numai bătăi am luat și de la profesori, și de la părinți, dar toți colegii mă iubeau că-i făceam să radă”, a mai adăugat el.

La vârsta de 16 ani s-a apucat de box, iar la 20 condamnat la închisoare

„La 16 ani, tată m-a dat la box, la CSM, la domnul Stalomir! Eram bun, prin sport treceam și clasa. Eram la liceu transporturi cu profil mecanic, dar acolo m-am înhăitat cu alți prieteni și am început să fur cu ei. Nu aveam nevoie să fur, tată era pe picior mare, făcea bișniță cu aur, făcea bani din greu, iar în ’74 și-a cumpărat o Dacia 1300.

Din păcate, anturajul m-a dus la o condamnare de 5 ani. Spărgeam mașini, am făcut și înșelătorii. Îmi aduc aminte că mergeam la hotel Alpină în Poiana Brașov și vindeam tinichele la chelneri, spunând că-s bijuterii de aur.

Pe mulți am ars așa. Aveam aproape 20 de an, iar la procesul meu a apărut și mama, am văzut-o prima dată în viață”, a mai povestit Nelson. În urmă procesului, în 1984, a fost închis la Tulcea, unde a stat până în 1987.

 

 

 

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe