Suporterii lui Dinamo, deciși să blocheze transferul lui Sorescu la FCSB: ”Nu meriți să ajungi la maginea Bucureștiului”

Andrei Cezar, Coteț Alexandru 30.08.2021, 14:53
Suporterii lui Dinamo, deciși să blocheze transferul lui Sorescu la FCSB: ”Nu meriți să ajungi la maginea Bucureștiului”

Pentru a mai scăpa de problemele financiare, Dinamo se vede nevoită să își vândă căpitanul, iar marea rivală, FCSB, a făcut deja o ofertă pentru Deian Sorescu. Suporterii lui Dinamo nici nu vor să audă de transferul idolului lor la echipa roș-albastră. Fanii i-au transmis un mesaj fotbalistului, chiar de ziua sa, prin care îl roagă să nu trădeze plecând la formația antrenată de Edi Iordănescu.

Mesajul suporterilor lui Dinamo pentru Deian Sorescu, după oferta lui Gigi Becali

Deian Sorescu este cel mai bun jucător al ”câinilor” în acest start de campionat. Extrema lui Dinamo a marcat cinci goluri în cele șapte etape scurse până acum în Liga 1.

Rămasă cu un lot subțire în urma vânzării unor jucători importanți, FCSB se vede nevoită să caute soluții chiar și în curtea rivalilor de o viață.

Zilele trecute, Gigi Becali a declarat că a făcut o ofertă pentru Deian Sorescu, cel mai valoros jucător din lotul lui Dinamo.

De acum, Edi Iordănescu decide, dar să ştiţi că amândoi îl vrem pe Sorescu. Dinamo ştie ce ofertă are pe masă şi nu mă apuc să licitez prin presă pentru el. Ştim ce avem de făcut. De ce să îmi fie teamă de reacţia fanilor? Dacă Dinamo are o altă ofertă mai bună, atunci să il dea unde vor conducătorii lor. Noi vom oferi preţul corect pentru România.”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Prețul oferit de latinfundiar în schimbul lui Sorescu este de 700.000 de euro plus TVA, însă conducătorii lui Dinamo nu i-au dat încă un răspuns clar lui Becali. În tot acest timp, fanii ”câinilor” privesc neputincioși cum idolul tribunelor este gata să ajugă în curtea marilor rivali.

Reprezentanții DDB Italia au publicat pe grupul oficial al proiectului un mesaj dedicat lui Sorescu, cel care în ultimele etape nu s-a mai ”lipit” de gol.

Suntem suporteri și datoria noastră este să-i susținem și să-i încurajăm pe jucători. Deian și-a atras și ceva critici pentru declarațiile tăioase. Dar trebuie să recunoaștem că aceeași răutate, atunci când este exprimată în teren, îi urcă pe adversari pe garduri.

Face parte din talentul lui. Cine va avea ochi să-l vadă la adevărata lui valoare, va ști și prețul corect pentru cel mai bun jucător din Liga 1. Alături de colegii lui și alături de suporteri, a pus umărul la salvarea lui Dinamo de la retrogradare, într-un moment în care nimeni nu mai credea în salvare. În sezonul actual, prin golurile lui, ne-a adus cele 6 puncte.

Suporterii lui Dinamo, decisi sa blocheze transferul lui Sorescu la FCSB: ”Nu meriti sa ajungi la maginea Bucurestiului”
Suporterii lui Dinamo, decisi sa blocheze transferul lui Sorescu la FCSB: ”Nu meriti sa ajungi la maginea Bucurestiului”

”Nu meriți să ajungi la maginea Bucureștiului”

Acum, îi putem îngădui și noi meciuri mai puțin reușite. Suntem siguri că într-o zi va ajunge acolo unde merită. În niciun caz la marginea Bucureștiului, sub comanda unui patron care își tratează jucătorii ca pe o turmă de cornute.

Lui Deian îi trebuie puțină răbdare. Are 24 de ani împliniți astăzi. E în grafic din toate punctele de vedere ale performanței. Trebuie să continue să se dăruiască în teren. Calitatea lui nu poate trece neobservată.

Are și tupeul necesar pentru a se impune la o echipă cu jucători de valoare. Nu e departe ziua în care va ajunge la o echipă mare din Europa. Atunci va salva încă o dată Dinamo”se arată în mesajul publicat de suporterii din facțiunea DDB Italia, una dintre cele mai active din proiect.

Florin Prunea: ”Sorescu nu e un mare dinamovist. Plecare lui la FCSB este singura viarantă de a salva clubul”

Fostul jucător și conducător al ”câinilor” este de părere că prin vânzarea lui Deian Sorescu, chiar și la FCSB, o parte din problemele clubului din Ștefan cel Mare ar putea fi rezolvate.

Nu există altă variantă în momentul de față. Sorescu nu pot spune că e un mare dinamovist, nu a crescut la Dinamo. A venit de la Timișoara și și-a făcut datoria la Dinamo. Să recunoaștem că între Dinamo și FCSB nu există decât o rivalitate între suporteri, dar FCSB e departe de Dinamo în ceea ce privește lotul.

Eu cred că plecarea lui Sorescu la FCSB e singura variantă pentru a scoate clubul de unde e. Nu știu cât e de legal! Important e să se ridice interdicția la transferuri, dacă nu îi va fi foarte greu lui Dinamo să se mențină în Liga 1”, a declarat Florin Prunea.

Urmăriți Impact.ro și pe