Superstiția divină legată de Donald Trump, care a împlinit 77 de ani: „Voi distruge total statul-paralel”

Stan Filon 14.06.2023, 12:51
Superstiția divină legată de Donald Trump, care a împlinit 77 de ani: „Voi distruge total statul-paralel”

Donald Trump a împlinit vârsta de 77 de ani, iar o superstiție s-a răspândit imediat printre susținătorii săi, chiar dacă fostul președinte se află într-o situație foarte dificilă. Mai exact, Donald Trump tocmai ce a fost învinuit pentru nu mai puțin de 37 de capete de acuzare.

Superstiția divină legată de Donald Trump, care a împlinit 77 de ani

Donald Trump a aflat chiar de ziua lui că a fost pus sub acuzare. Procurorii spun că fostul președinte este acuzat de nu mai puțin de 37 de fapte care mai de care mai grave. Mai mult, fostul președinte, care a împlinit astăzi vârsta de 77 de ani, a fost chiar plasat în arest.

Ținând cont de funcția pe care a ocupat-o milionarul și pe care dorește să o ocupe din nou, acesta nu va petrece prea mult timp în arest, urmând să fie eliberat cu promisiunea să se întoarcă în instanță și să se supună legilor. Mai exact, Donald Trump este acuzat că a încălcat Legea spionajului. Procurorii susțin că atunci când a părăsit funcția de președinte al Americii, Donald Trump ar fi mutat mii de documente clasificate de la Casa Albă, la conacul său Mar-a-Lago din Florida. Donald Trump a negat informația, însă la descinderile procurorilor ar fi fost găsite mai multe documente care conțineau informații clasificate legate de arme nucleare.

Superstiția divina legata de Donald Trump, care a implinit 77 de ani
Superstiția divina legata de Donald Trump, care a implinit 77 de ani

Trump îl amenință cu justiția pe Joe Biden

Ei bine, înainte de a merge în instanță, Donald Trump a urcat pe scena unui club din New Jersey și le-a promis susținătorilor săi că „vom transforma ziua de azi în cea mai mare zi de naștere dintre toate”. Fostul lider de la Casa Albă și-a deschis discursul de 30 de minute în stilul său caracteristic și a susținut că a fost victima „celui mai rău și odios abuz de putere din istoria țării noastre”, săvârșit de președintele Joe Biden și „o trupă formată din apropiați de-ai săi, bătăuși, neadaptați și marxişti.”

Trump a jurat, de asemenea, că, odată reales președinte, va numi un procuror special care să-l urmărească pe Joe Biden „și întreaga familie criminală”. „Voi distruge total statul-paralel”, a adăugat Trump. „Sunt singurul care poate salva această națiune.”, a spus acesta, citat de Yahoo.

Ei bine, susținătorii lui Donald Trump au descoperit imediat faptul că vârsta de 77 de ani împlinită de Donald Trump este una plină de semnificații. În majoritatea religiilor, inclusiv creştinism, numărul 7 este adesea denumit numărul lui Dumnezeu. Prin urmare, numărul 77 ar putea însemna că Supremul vă susține în tot ceea ce faceți. Cu alte cuvinte, protectorul unei persoane aflate sub semnul numărului 77 nu poate fi decât Ființa Supremă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...