VIDEO EXCLUSIV

Superstiția care i-a marcat viața Flaviei Mihășan. „Mă urmărește peste tot”. Ce spune despre nunta cu tatăl copiilor ei. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 23.01.2023, 18:26

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani, și-a schimbat radical prioritățile în viață de când și-a întemeiat o familie cu Marius Moldovan, bărbatul alături de care are doi băieți, Tudor și Carol. Vedeta a explicat, pentru Impact.ro, că nu este superstițioasă și nu are vreo problemă legată de numărul 13. În schimb, multe momente importante din viața ei sunt legate de cifra 5, care, nu întâmplător, este și ziua ei de naștere.

Flavia Mihășan, despre cele mai importante momente din viața sa

Flavia Mihășan și Marius Moldovan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 5 ani, cei doi cunoscându-se la repetițiile spectacolului “Mamma Mia”.

Cuplul și-a mărit familia cu doi băieți, Tudor și Carol, de care se ocupă împreună. Prin urmare, apariția ei la diverse evenimente mondene este în funcție de disponibilitatea pe care o are de la jobul de mamă.

Întotdeauna trebuie să aranjeze lucrurile ca micuții să fie supravegheați, iar atunci când nu găsește o soluție, refuză cu eleganță invitațiile. “Băieții sunt cu tatăl lor, de asta am și putut să ies, dar în general sunt numai cu mine.

Cel mare merge la grădiniță, cel de 3 ani, deci sunt doar cu cel mic în timpul zilei și seara ori cu amândoi, ori și cu Marius. Evenimentele sunt anunțate din timp și eu primesc din timp invitațiile și îmi planific și dacă nu se poate, nu se poate”, ne-a mărturisit fosta asistentă TV.

De ce nu se bazează Flavia pe ajutorul bunicilor

Flavia și Marius au fost nevoiți să se ocupe singuri de creșterea băieților, întrucât niciunii dintre părinți nu stau în București. “Ai mei locuiesc în Milano de foarte mulți ani, iar ai lui sunt din Bistrița, adică tot departe.

Când vin, fac 9 ore cu mașina. Bunicii vin destul de des, ai lui Marius vin mai des decât ai mei, dar în fiecare sezon ajung și oricum în rest vorbim tot timpul pe facetime, peste tot pe video”, a declarat, pentru Impact.ro, Flavia Mihășan.

De ce nu se mută Flavia în Italia

Fosta asistentă de la Neatza are o relație strânsă cu părinții ei, care, de 15 ani, s-au mutat în Italia. Dacă în prezent și-a întemeiat o familie aici și are diverse colaborări online, nici în trecut ea nu a fost tentată să migreze în Italia și să ia acolo viața de la zero.

“Nu, niciodată. Merg acolo ca la mine acasă să zic că locuind părinții mei de atâția ani acolo, dar nu, eu sunt foarte legată de locuri, de prieteni, de aspecte din viața mea, nu pot, sunt foarte româncă așa”, a spus, pentru Impact.ro, Flavia Mihășan.

Evenimentele importante din viața Flaviei sunt legate de cifra 5

Vedeta susține că niciodată nu a avut tema că nu îi va merge bine într-o zi de 13, ba, mai mult, nu îl consideră cu ghinion. “Chiar aveam un breloc cu numărul 13, dar nu mai știu unde e.

Da, îmi poartă noroc. Nu am văzut niciodată asta marți 13 sau vineri 13 ca pe o chestie nasoală. Mă refer ca vibe, ca stare generală, e un anumit vibe al zilei, pentru mine nu e nimic nasol, tot timpul a fost un vibe pozitiv”, a precizat ea.

În schimb, Flavia este născută pe 5 august și a observat că multe evenimente importante din viața ei au legătură cu această cifră. “5 e un număr care mă urmărește la orice, peste tot. Spre exemplu, când am făcut școala de actorie, numele străzii era 23, deci 2 plus 3 fac 5, apartamentul în care am locuit înainte avea nr 5, eu sunt născută pe 5, copii mei, amândoi sunt născuți pe 15, deci există data de 5 și cam atât, mi se pare suficient”, a spus, pentru Impact.ro, Flavia Mihășan.

Se va mărita și într-o zi de 5? “Nu e ceva ce să vreau neapărat, noi abia avem timp să facem chestiile de pe o zi pe alta. Adică să stai să planifici invitați, deci nu. Și la botez a fost ceva…și nu ne-am ocupat noi, ne-a ajutat un party planner că altfel nu pot să fac chestia asta. Mi se pare ceva foarte mult”, a adăugat ea, semn că semnarea actului de căsătorie și nunta nu reprezintă o prioritate pentru ei.

Citește și Flavia Mihășan, mărturie dezarmantă despre viața cu soțul ei. „Și când ieșim nu știm ce să facem”!

Urmăriți Impact.ro și pe