Super transfer la FCSB. Lovitura totală pe care o pregătește Becali pentru rivali

Marian Cărăvan 16.10.2020, 12:43
Super transfer la FCSB. Lovitura totală pe care o pregătește Becali pentru rivali

Unul dintre jucătorii de la FCSB e aproape de revenirea pe gazon, după o accidentare. Gigi Becali vrea să-l vândă, iar suma cerută va stabili un record în Liga 1 în cazul în care transferul se va concretiza.

Super transfer la FCSB. Pe cine vrea să vândă Becali și să dea o mare lovitură

Eliminată din Europa League, FCSB a pierdut sumele ce ar fi venit de la UEFA. Astfel, pentru a supraviețui, Gigi Becali nu are de ales decât să vândă din jucători. Pentru că a declarat de mai multe ori că nu mai e dispus să finanțeze echipa. Jucătorul vizat pentru un super transfer e din nou Florinel Coman. Dar Gigi Becali ține de preț. Nu vrea să-l cedeze cu una, cu două, ci să scoată maxim de pe urma „perlei” sale. Florinel Coman s-a accidentat în meciul nebun cu Backa Topola, din Europa League, și de o lună stă departe de gazon.

Fotbalistul a suferit o entorsă la gleznă, ratând trei partide ale echipei naționale (cele cu Islanda, Norvegia și Austria). Veștile bune în privința lui Florinel Coman sunt că acesta va putea reveni la antrenamente în două săptămâni. Iar în cel mult trei săptămâni ar fi apt de joc. Asta ar fi o veste bună și pentru Gigi Becali, care vrea să-l vândă pe Coman, pe câteva milioane bune. Sporting Lisabona l-a monitorizat o lungă perioadă pe Florinel Coman și e dispus să-l transfere pe jucătorul roș-albaștrilor. Portughezii pregătesc o nouă ofertă pentru perla lui Becali, după ce patronul i-a refuzat o dată.

Super transfer la FCSB. Lovitura totală pe care o pregătește Becali pentru rivali
Super transfer la FCSB. Lovitura totală pe care o pregătește Becali pentru rivali

Sporting Lisabona nu se lasă. Portughezii îl vor pe Florinel Coman

Florinel Coman este impresariat de firma lui Ioan Becali, vărul lui Gigi Becali. Astfel, Florinel Coman a ajuns în vizorul celor de la Sporting Lisabona, care au și făcut o ofertă clară, dar pe care Gigi Becali a refuzat-o, cerând cu două milioane mai mult decât era dispuși portughezii să plătească. A confirmat acest lucru Ioan Becali. Despre ce sumă era vorba.

„Vărul meu a avut o ofertă de 9 milioane de euro pentru Coman de la Sporting Lisabona și 10 la sută dintr-un eventual transfer.

Nu a vrut, a vrut 11 milioane de euro”, a declarat Ioan Becali la emisiunea Digi Sport Matinal.

Dar oficialii grupării portugheze nu au renunțat la ideea de a-l achiziționa pe Florinel Coman, cu toate că s-au lovit de refuzul categoric al patronului FCSB. Jurnaliștii de la onefootball.com scriu că Sporting pregătește o nouă ofertă pentru Florinel Coman, iar dacă va fi pe placul lui Gigi Becali, vom asista în curând la un super transfer.

Florinel Coman, 22 de ani, este cotat de transfermarkt.com la 5,5 milioane de euro.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe