Super ofertă pentru Mirel Rădoi. FRF nu-l lasă pe selecționer să plece. Propunerea făcută de Răzvan Burleanu

Marian Cărăvan 11.11.2020, 17:47
Super ofertă pentru Mirel Rădoi. FRF nu-l lasă pe selecționer să plece. Propunerea făcută de Răzvan Burleanu

Curg ofertele pentru Mirel Rădoi, în luna în care naționala României mai are de disputat trei meciuri. Chiar dacă ultimele rezultate ale tricolorilor nu au fost cele scontate, ba, mai mult, naționala a ratat și calificarea la EURO 2020, FRF nu renunță la actualul selecționer. Super ofertă pentru Mirel Rădoi.

Ce face FRF pentru a-l păstra pe Mirel Rădoi. Propunerea venită de la Răzvan Burleanu

Mulți s-au grăbit să-i cânte prohodul lui Mirel Rădoi, după „săptămâna neagră” a naționalei, care a suferit trei înfrângeri consecutive în șapte zile. Cu toate că a încasat multe critici și i s-a cerut demisia, selecționerul pare a avea susținere din partea FRF. Mai ales acum, când este curtat de câteva echipe de club. Mirel Rădoi are o ofertă solidă de la Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, așa că ar avea unde antrena, dacă renunță la echipa națională. În plus, oferte ar fi și din zona arabă, cu siguranță mult mai tentante financiar decât cea venită din Bănie.

Se pare că FRF nu vrea să-l lase pe selecționer să plece. Președintele Răzvan Burleanu i-ar fi propus chiar prelungirea contractului, după campania de calificare la Campionatul Mondial din Qatar. Prin asta, lui Mirel Rădoi i s-ar garanta practic postul de selecționer și după cele trei meciuri pe care naționala le mai are de disputat în această lună. Comisia Tehnică nu i-a trecut în contract lui Mirel Rădoi calificarea la EURO 2020. A spus-o chiar directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță.

MIrel Radoi are sustinere din partea FRF
MIrel Radoi are sustinere din partea FRF

Calificarea la turneul final EURO 2020 nu a fost obiectivul lui Mirel Rădoi

Pentru că mulți s-au grăbit să lovească în selecționerul Mirel Rădoi, după eșecul din barajul cu Islanda, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a ieșit în față cu unele precizări. Acesta a lămurit definitiv lucrurile. După cum susține oficialul FRF, calificarea la Campionatul European nu a fost unul dintre obiectivele prevăzute în contractul selecționerului Mirel Rădoi.

„Să nu uităm cum a venit Mirel Rădoi și, mai ales, în ce condiții a preluat echipa națională. El nu a avut niciodată ca obiectiv calificarea la EURO. Da, că ne-am fi dorit toți acest lucru, asta este adevărat. Pentru el, însă, obiectivul principal rămâne calificarea la Campionatul Mondial. Ce va fi după aceea, vom vedea. Are toată susținerea FRF.

L-a atacat cineva din federație? Păi, cum să fie presiune pe el, dacă noi, cei care l-am numit, suntem alături de el? Mirel Rădoi va conduce sigur naționala României și în preliminariile pentru Qatar”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru ProSport.

În privința noii oferte venite acum din partea FRF, Mirel Rădoi nu a oferit un răspuns concret. O va face probabil după cele trei meciuri ale echipei naționale din această lună.

România joacă azi, de la ora 19:00, un amical cu Belarus, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. „Tricolorii” vor disputa apoi două meciuri din Liga Națiunilor: pe 15 noiembrie, ora 21:45, cu Norvegia (pe Arena Națională) și pe 18 noiembrie, ora 21:45, cu Irlanda de Nord (la Belfast).

Urmăriți Impact.ro și pe