Șumudică, mesaj incendiar după ce Rădoi a fost făcut praf. „Hai să-l omorâm! Răstigniți-l!”

Șumudică, mesaj incendiar după ce Rădoi a fost făcut praf. „Hai să-l omorâm! Răstigniți-l!”

Echipa națională a România parcurge o perioadă neagră, iar selecționerul Mirel Rădoi e pus la zid după înfrângerile pe bandă rulantă ale „tricolorilor”. În vâltoarea declarațiilor acuzatoare, Marius Șumudică vine cu un mesaj incendiar.

Șumudică, mesaj incendiar după ce Rădoi a fost făcut praf

Selecționerul Mirel Rădoi a avut parte de critici numeroase după ce naționala a ratat calificarea la EURO 2020 și a fost umilită în Norvegia. Înfrângerea de acasă cu Austria a încheiat săptămâna neagră a „tricolorilor”, cu trei înfrângeri consecutive și egalarea unui record negativ ce data de 24 de ani. Mirel Rădoi a fost pus la zid după eșecurile echipei naționale. Au curs acuzele la adresa selecționerului, într-un moment tensionat la echipa națională. În vâltoarea declarațiilor a intrat și Marius Șumudică. Antrenorul lui Gaziantep a avut însă un mesaj incendiar după ce Rădoi a fost făcut praf.

„Lumea așteaptă să câștigi puncte și e foarte greu. Asta e viața antrenorului. Depinzi de rezultate, iar rezultatele înseamnă victorii.

Lăsați-l, băi, pe Rădoi să-și facă treaba! Ce facem? Așteptăm să greșească și apoi ne batem cu pumnul în piept? De ce n-ați spus înainte? Îl desființăm acum pe Rădoi? Desființăm Federația? Veniți voi și puneți monopol pe fotbalul românesc și demonstrați că sunteți cei mai buni! Hai să-l omorâm acum pe Rădoi! Răstigniți-l”, a declarat Marius Șumudică la Pro X.

Șumudică, mesaj incendiar după ce Rădoi a fost făcut praf. „Hai să-l omorâm! Răstigniți-l!”

Mirel Rădoi, desființat de nașul Gigi Becali

Deși nu cu mult timp în urmă spunea că nu mai vrea să vorbească în public, Gigi Becali nu a rezistat tentației de a-și da cu părerea după rezultatele dezastruoase ale echipei naționale. Chiar dacă la cârma acesteia se află finul său, Mirel Rădoi. Gigi Becali l-a desființat pe Mirel Rădoi și practic i-a cerut, în mod public, demisia. Patronul FCSB nu e la prima ieșire de acest gen față de Mirel Rădoi. Becali l-a forțat pe Rădoi să-și dea demisia de la FCSB, pentru a putea fi adus antrenor Laurențiu Reghecampf.

Gigi Becali s-a dezlănțuit și a lansat o adevărată tiradă la adresa selecționerului Mirel Rădoi. Becali și-a desființat finul după cele trei eșecuri consecutive ale echipei naționale. Becali vrea nici mai mult, nic mai puțin, ca Mirel Rădoi să renunțe la postul de selecționer.

„Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat trei bătăi. E finul meu şi îl iubesc, dar dacă mănânci trei bătăi? Eu îl ştiam pe Rădoi demn. De ce te mai agăţi? Ai mâncat trei bătăi, la revedere. Ce să mai faci? Gata!”, a spus Gigi Becali.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI