Suma uluitoare pe care a cheltuit-o Gigi Becali în pelerinajul de la Muntele Athos. Un om trăiește toată viața cu acești bani

Diana Radu 04.08.2020, 08:50
Suma uluitoare pe care a cheltuit-o Gigi Becali în pelerinajul de la Muntele Athos. Un om trăiește toată viața cu acești bani

Gigi Becali și-a făcut un obicei de a merge în pelerinaj la Muntele Athos, în special în Posturile Mari, precum cel al Crăciunului sau al Paștelui. Însă, anul acesta planurile i-au fost date peste cap de pandemie, așa că Latiufandarul din Pipera a fost plecat în pelerinaj în alt interval.

Câți bani a cheltuit Gigi Becali în pelerinajul de la Muntele Athos

În expediția sa pe muntele sfânt în care uitat de lux și a dormit direct pe pământ și a mâncat mâncare direct din strachină, Becali a cheltuit nu mai puțin de cinci milioane de euro, potrivit Antenastars.

Ca în fiecare an, patronul FCSB a vizitat mănăstirile de pe muntele Athos. În locul sfânt se găsesc nu mai puțin de 20 de lăcașuri de cult. După cum știți, Gigi Becali este o persoană extrem de credincioasă, care crede și transmite mai departe cu fiecare ocazie Cuvântul lui Dumnezeu. Latiufandarul din Pipera merge an de an pe Muntele Athis pentru a-și curăța sufletul și pentru a-și găsi liniștea.

În călătoria sa, Becali a scos din buzunar sume uluitoare de bani menite să-i ajute pe călugării din Grecia. Mai exact, acesta a donat preoților cinci milioane de euro pentru construirea mai multor lăcașuri de cult pe Muntele Athos.

gigi becali, bani, muntele athos
Câți bani a cheltuit Gigi Becali în pelerinajul de la Muntele Athos

Reamintim faptul că Gigi Becali și-a săbătorit chiar și ziua de naștere pe Muntele Athos, în anul 2012. Și ca de fiecare dată când merge pe muuntele sfânt, acesta s-a adaptat la stilul de viață al călugărilor fără să facă mofturi și fără a se gândi la viața luxoasă pe care o are în țară.

„Am petrecut ziua mea pe muntele Athos, alături de călugări. Ei mi-au cîntat La mulţi ani!, a fost cea mai mare bucurie a mea. N-am mai stat toată ziua la GSP”, declara Gigi Becali în 2012.

Urmăriți Impact.ro și pe