Gigi Becali a pus ochii pe un golgheter. „Se vinde într-o secundă!”. Ce trebuie să facă patronul FCSB

Marian Cărăvan 31.07.2020, 13:32

FCSB nu a mai câștigat titlul de cinci ani, iar asta nu e pe placul lui Gigi Becali. Cupa României e o palidă consolare pentru patronul FCSB, care vrea mai mult de atât. Dar pentru asta are nevoie de noi înătăriri. Acum a pus pe listă un atacant, dar nu-i va fi așa ușor să-l aducă la echipa sa.

Ce trebuie să facă Gigi Becali pentru aducerea unui golgheter la FCSB

Gigi Becali își face și el planuri pentru sezonul viitor. Se anunță o vară fierbinte pe piața transferurilor, cine se mișcă mai repede are câștig de cauză. Latifundiarul din Pipera are în vizor câțiva jucători din campionatul intern, iar unul dintre ei este chiar golgheter. Atacantul croat Gabriel Debeljuh joacă pentru Hermannstadt și este deja pe lista lui Gigi Becali. Va trebui să îndeplinească însă o condiție esențială pentru ca visul său să se împlinească. Impresarul Anamaria Prodan, investitor din umbră la formația sibiană, i-a oferit soluția patronului FCSB.

Cel mai bun marcator străin din Liga 1 se vinde într-o secundă, dacă se ajunge la un preț corect”, a declarat Ana Maria Prodan, la Digi 24.

Astfel, se poate spune că Debeljuh are cale liberă pentru FCSB sau orice altă echipă interesată de serviciile sale, chiar dacă mai are contract cu Hermannstadt până în 2022. Gigi Becali îi mai vrea la FCSB pe Alexandru Albu și pe Alexandru Buziuc, ambii de la Academica Clinceni. Buziuc tocmai a semnat cu FCSB, fiind al treilea transfer făcut de echipa lui Becali în această vară, după Marius Briceag și Sergiu Buș.

Anamaria Prodan i-a spus lui Gigi Becali ce are de făcut pentru a-l transfera pe Gabriel Debeljuh

Cine este Gabriel Debeljuh, golgheterul pe care îl vrea Gigi Becali

Gabriel Debeljuh s-a născut pe 28 septembrie 1996, în Croația, și este jucătorul echipei de primă ligă FC Hermannstadt, cu care a semnat pe 11 iulie 2019. În trecut, croatul a evoluat pentru echipe din ligile inferioare din Italia: Piacenza Calcio, Mantova și A.C. Este.

Debeljuh a ratat transferul la FC Torino din cauza unei accidentări, iar apoi a ajuns să joace la AC Este 1920, în Liga 4 din Italia. Ajuns în România, Debeljuh și-a trecut în cont 10 goluri în 24 de apariții în tricoul lui Hermannstadt, iar recent Universitatea Craiova s-a interesat de fotbalistul croat.

Evoluează pe postul de atacant și este cotat de transfermarkt.com la 475.000 de euro. Debeljuh mai are contract cu FC Hermannstadt până în iunie 2022. În acest moment este golgheterul Ligii 1, la egalitate de goluri, 12, cu Florinel Coman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI